Αρχική » Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην πλατεία Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην πλατεία Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας

από Maria Petroutsa

Το τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας, πραγματοποίησε την ενημέρωση στους Δημότες Ήλιδας,την Παρασκευή 3 Ιανουρίου 2023, με θέμα τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες, την έγκαιρη πρόληψη και ευαισθητοποίηση, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας.

Απο νωρίς το πρωί της Παρασκευής στήθηκε η κινητή μονάδα Υγείας του Ερυθρού Σταυρού με την συμμετοχή δυο γιατρών. Ο γιατρός του Ερυθρού Σταυρού κ. Νιάρχος και ο Γυναικολόγος κ. Γαλάτης.

Υπήρχε αρκετό υλικό ενημέρωσης και συζήτηση με τους πολίτες που ενδιαφέρονταν να μάθουν περισσότερα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στόχος είναι οι πολίτες να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και συχνό έλεγχο.

Τα άτομα του Ερυθρού Σταυρού ήταν πρόθυμα να ενημερώσουν με χαμόγελο στα χείλη και να δώσουν το παράδειγμα της εθελοντικής προσφοράς.

Δυστυχώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την προσέλευση αρκετών πολιτών με αποτέλεσμα γύρω στις 12 το μεσημέρι η κινητή μονάδα να μαζέψει το ενημερωτικό υλικό λόγω βροχής. Παρ’ ολα αυτά συνεχίστηκε η ενημέρωση των πολιτών απο τα μέλη του Ερυρθρού Σταυρού μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι.

Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για επανάληψη της εκδήλωσης απο τον Ερυθρό Σταυρό.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00