Αρχική » Κοπή πίτας για το ιστορικό σωματείο Καλαθοσφαίρισης ΥΠΕΡΙΩΝΑ

Κοπή πίτας για το ιστορικό σωματείο Καλαθοσφαίρισης ΥΠΕΡΙΩΝΑ

από Maria Petroutsa

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ιστορικό σωματείο Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) Υπερίωνα.

O Υπερίωνας μετρά πολλά χρόνια επιτυχιών και βραβεύσεων και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ήταν η επιβεβαίωση ότι είναι ένα σημαντικό σωματείο για την περιοχή μας που με τις Ακαδημίες Basketball βοηθά τους νέους μας να έχουν υγεία και δημιουργικά χόμπι που στο μέλλον μπορεί να αποτελέσουν και εισιτήριο για επαγγελματική αποκατάσταση ή περαιτέρω διάκριση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δημοτική Αρχή που δέχτηκε άμεσα το κάλεσμα των μελών του Δ.Σ του Υπερίωνα. Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Φραγκιάς τους υποδέχθηκε θερμά.

Παιδιά των Ακαδημιών και οι γονείς τους είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για  την εκδήλωση. Ο Πρόεδρος κ. Φραγκιάς τους καλωσόρισε και ζήτησε από όλους την στήριξη του Σωματείου για να έχει ένα καλό μέλλον στον αθλητισμό. Τον λόγο πήρε στην συνέχεια το ενεργό μέλος του Υπερίωνα κ. Λιακόπουλος, αναφέρθηκε στον υγιή αθλητισμό και την αλληλεγγύη και επεσήμανε την σημαντικότητα του Σωματείου. Στην συνέχεια διάβασε τον χαιρετισμό από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολακόπουλο και από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλαματιανό οι οποίοι λόγο υποχρεώσεων βρίσκονται εκτός περιοχής. Και οι δυο δήλωσαν την στήριξη τους προς το Σωματείο.

Στην συνέχεια ο πάτερ Χρήστος ευλόγησε την πίτα και έδωσε τις ευχές του. Ο κ. Λιακόπουλος κάλεσε τον Δήμαρχο να πει δυο λόγια. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος συνεχάρη το σωματείο και τα μέλη του για όλη την επιτυχία που έχουν σημειώσει τόσα χρόνια και δήλωσε ότι ο Δήμος Ήλιδας θα βρίσκεται δίπλα στο Σωματείο. Αναφέρθηκε επίσης σε παγκοσμίου επιπέδου αγώνες που θα διεξαχθούν φέτος στο Μεξικό και παρότρυνε τους γονείς να προωθήσουν τα παιδιά τους να λάβουν μέρος και ο Δήμος Ήλιδας θα συμβάλει στα έξοδα. Όλο αυτό θα αποτελέσει σημαντική διάκριση για την περιοχή μας.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Αθλητισμού κ. Γιώργος Κράλλης. Δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στην νέα γενιά και θα προωθήσει όσο περισσότερο γίνεται τον υγιή αθλητισμό. Επεσήμανε στους γονείς για οτιδήποτε αφορά τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής να απευθύνονται σε αυτόν και από την μεριά του Δήμου Ήλιδας θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Και ο Πρόεδρος Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος δήλωσε την στήριξη του προς το σωματείο. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην έννοια του εθελοντισμού και πόσο αυτό βοηθά στην πρόοδο της κοινότητας μας.

Aκολούθησε η κοπή της πίτας από τον κ. Φραγκιά και καλέστηκαν με την σειρά οι μικροί αθλητές να πάρουν το κομμάτι τους.

 Μοιράστηκαν επίσης λαχνοί στους μικρούς, όπου στην συνέχεια ακολούθησε κλήρωση από το μέλος του Σωματείου κ. Καμαρινό. Αρκετοί ήταν οι τυχεροί που έφυγαν με δώρο και ένα μεγάλο χαμόγελο.

Εμείς ευχόμαστε στο Σωματείο του Υπερίωνα πάντα αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00