Αρχική » Καρναβαλικές δημιουργίες με πολύ μεράκι και φαντασία από τους εθελοντές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Ήλιδας

Καρναβαλικές δημιουργίες με πολύ μεράκι και φαντασία από τους εθελοντές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Ήλιδας

από Maria Petroutsa


Πυρετώδεις είναι καθημερινά οι εργασίες των δεκάδων εθελοντών, που συμμετέχουν στο καρναβαλικό εργαστήρι του Δήμου Ήλιδας, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα μέσα στο επόμενο διάστημα για τον καρναβαλικό διάκοσμο της πόλης, αλλά και την έναρξη του «Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2024», που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024.

Το τελικό πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί την εβδομάδα που διανύουμε, με τις συμμετοχές τη φετινή χρονιά να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού ήδη τα γκρουπ που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών της 10ης Μαρτίου έχουν ξεπεράσει τα 20, με τις αιτήσεις των συμμετοχών να μην έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Οι εθελοντές τη φετινή χρονιά αναμένεται να πραγματοποιήσουν έναν πραγματικό άθλο για τα δεδομένα του Δήμου Ήλιδας, αφού -εκτός από τον διάκοσμό που ετοιμάζουν- δημιουργούν και τα άρματα του 7ου Καρναβαλιού Αμαλιάδας, τα οποία αναμένεται να ξεπεράσουν τα 10! Σε αυτά κατά την παρέλαση, θα προστεθούν και άρματα που προετοιμάζουν με φαντασία, τα ίδια τα μέλη των γκρουπ.

Στις προετοιμασίες του φετινού καρναβαλιού συμμετέχουν και μικρά παιδιά από το εργαστήρι Ζωγραφικής και Εικαστικών του Δήμου μας, τα οποία με πολύ μεράκι και την καθοδήγηση του δασκάλου τους Κρίστο Χάσα, δημιουργούν ξεχωριστές φιγούρες, οι οποίες θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στο καρναβάλι του 2024.    

Υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετοχές των καρναβαλιστών και των πληρωμάτων συνεχίζονται να δηλώνονται μέχρι στις 23 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 2622038527 και 2622038528.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00