Αρχική » Η ΘΥΕΛΛΑ Καρδαμά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η ΘΥΕΛΛΑ Καρδαμά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

από Maria Petroutsa

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου η ποδοσφαιρική ομάδα ΘΥΕΛΛΑ Καρδαμά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον νέο χώρο εστίασης «λιγουΡίτσα» στον Καρδαμά.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν αρκετά μέλη του Δ.Σ . Ο Πρόεδρος Αντώνης Γιαννόπουλος, ο Αντιπρόεδρος  Αθανάσιος Αποστολόπουλος , ο Γραμματέας Σπύρος Λιβανάς,   και το μέλος Διονύσης Σωτηρόπουλος. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παίκτες της ομάδας αφού αυτή η εκδήλωση ήταν προς τιμή τους, για να κάνουν ένα δυναμικό αγωνιστικό ξεκίνημα για την νέα χρονιά.

Το Δ.Σ πρόσφερε γεύμα στους παίκτες και στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ομάδας. Ο Πρόεδρος Αντώνης τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο έτος, επεσήμανε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα τους στηρίζει μιας και η ομάδα αποτελεί ήδη ιστορία για την Κοινότητα του Καρδαμά.

Δυο από τους παίκτες στάθηκαν τυχεροί και κέρδισαν τα δύο φλουριά που είχε η πίτα. Ο Δημητρόπουλος Δημήτρης και Τσάτσης Τζίκας.

Εμείς ευχόμαστε στην ΘΥΕΛΛΑ Καρδαμά πάντα επιτυχίες, μιας και αποτελεί μια δυνατή ομάδα στο τοπικό ποδόσφαιρο που παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζει να αγκαλιάζει τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και προσφέρει στην νεολαία μια υγιή απασχόληση.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00