Αρχική » Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ηλείας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ηλείας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

από Maria Petroutsa

Την Παρασκευή 2 Φεβρουρίου η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ηλείας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον χώρο εστίασης Dali Sips N’ Bites.

Επίσημος καλεσμένος ήταν ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Αρβανίτης.

Μέλη και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο Dali Sips N’ Bites. Ο κ. Αρβανίτης κατέφθασε συνοδευόμενος από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας κ. Διονύση Καλαματιανό. Και οι δυο δέχθηκαν την θερμή υποδοχή του κόσμου.

Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ηλείας Παναγιώτης Φλεβοτόμος καλωσόρισε τον κόσμο και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Βουλευτή Διονύση Καλαματιανό. Ο κ. Καλαματιανός αφού έδωσε τις ευχές του στον κόσμο τόνισε ιδιαίτερα τα ζητήματα που πλήττουν αυτή την περίοδο την περιοχή μας δίνοντας έμφαση στους αγρότες, μίλησε για μέτρα στήριξης τα οποία το Κυβερνόν Κόμμα παραβλέπει. Κλείνοντας τον λόγο του κάλεσε στο βήμα τον κ. Αρβανίτη.

Ο κ. Αρβανίτης καλωσόρισε το κόσμο επίσης και αφού επεσήμανε τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, όπως το κλείσιμο των Πανεπιστημιακών σχολών,  οι οποίες λειτούργησαν επί ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό μας, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και την γενική υποβάθμιση της Υγείας στην περιοχή, το Πρωτοδικείο, την μη στήριξη των αγροτών και των ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη λόγω οικονομικής ανέχειας έδωσε το μήνυμα ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μείνουν ενωμένα και πιστά στις αρχές τους.

Αναφέρθηκε στις εσωκομματικές αλλαγές. Τόνισε ότι τα μέλη πρέπει να στηρίξουν τον ΣΎΡΙΖΑ και παρά την ήττα τον προηγούμενων εκλογών να υπάρξει ανασυγκρότηση και να μην μείνουν ακόμα μια φορά στην δεύτερη θέση, να υπάρξει αγώνας και περισσότερος κόσμος να αγκαλιάσει τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε στο κράτος Δικαίου, κάτι που η Κυβέρνηση υποβαθμίζει επιμελώς και υπενθύμισε στον κόσμο ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που έβγαλε αριστερό Πρωθυπουργό.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τον κ. Αρβανίτη, ενώ η συγγραφέας Μαρία Κατούφα του έκανε δώρο το βίβλίο “Η άλλη όψη”, το οποίο έχει συγγράψει η ίδια μαζί με την Έλενα Κακολύρη.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην οποία ο κ. Αρβανίτης αφιέρωσε τα πρώτα κομμάτια στον ΣΎΡΙΖΑ και τα μέλη του, στον ιδρυτή του κ. Αλέξη Τσίπρα καθώς και στον νέο Πρόεδρο κ. Κασσελάκη.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο συνοδός του κ. Καλαματιανού κ. Μπάμπης Βλαχόπουλος όπου και κέρδισε το φλουρί.

Ο κ. Αρβανίτης πήρε για ακόμα μια φορά το μικρόφωνο και αναφέρθηκε στο έγκλημα των Τεμπών. Είπε ότι πλέον το ζήτημα μεταφέρετε στην Ευρωβουλή και μάρτυρες θα είναι οι γονείς των θυμάτων. Ο κ. Καλαματιανός είναι επίσης στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση των Τεμπών και θα κάνει και αυτός από την μεριά του ότι περισσότερο μπορεί για την απόδοση δικαιοσύνης. Ο κ. Αρβανίτης επεσήμανε ότι δεν έχει στόχο να διασύρει την χώρα στο εξωτερικό αλλά να μην γίνει συγκάλυψη σε ένα τόσο σοβαρό θέμα  και να αποδοθούν όπως πρέπει οι πολιτικές ευθύνες .

Στην συνέχεια ο κόσμος συνομίλησε με τον κ. Αρβανίτη και έδωσε συγχαρητήρια για την ομιλία του. Ακολούθησε γεύμα στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος , όπου μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασαν και είχαν μια πιο χαλαρή συζήτηση. Ο Βουλευτής κ. Καλαματιανός καθώς και ο κ. Αρβανίτης ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες Φίλιππο και Γιάννη Χαδούλα για την φιλοξενία τους και τον υπέροχο χώρο που έχουν δημιουργήσει.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00