Αρχική » Διπλή κοπή πίτας για τον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας!

Διπλή κοπή πίτας για τον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας!

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας τίμησε διπλά και την ομάδα του αλλά και τις Ακαδημίες του κόβοντας δυο Πρωτοχρονιάτικες πίτες προς τιμή τους.

Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό βοηθητικό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας στις 12:00.

Η υπεύθυνη των Ακαδημιών και ταμίας του ΑΣΤΕΡΑ, Μαρία Κρινά, είχε επιμεληθεί την οργάνωση της εκδήλωσης με κάθε λεπτομέρεια. Όλα ήταν στις αποχρώσεις τις ομάδας, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό ώστε να υποδεχθεί τους μαθητές των Ακαδημιών, τους γονείς, τους φίλους του ΑΣΤΕΡΑ καθώς και τους επίσημους καλεσμένους. Στην επιμέλεια της μουσικής ήταν ο Γιάννης Παπακωνσταντόπουλος.

Σύντομα ο χώρος γέμισε με παιδικές φωνές και αποχρώσεις του βυσσινί- κόκκινου. Τα παιδιά ενθουσιασμένα έπαιζαν και γελούσαν με τους φίλους τους περιμένοντας με ανυπομονησία την κοπή της πίτας.

Τα μέλη του Δ.Σ ΑΣΤΕΡΑ μαζί με τον Πρόεδρο Κώστα Παπαδάκο ήταν από νωρίς να βοηθήσουν στην προετοιμασία. Δεν άργησε να εμφανιστεί και ο επικεφαλής της ομάδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος, ο οποίος ανέλαβε χρέη οικοδεσπότη καθώς και παρουσιαστή της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ήλιδας. Ο  Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ήρθε συνοδευόμενος με τους Αντιδημάρχους κ. Αλέξανδρο Γεωργουλή και κ. Γιώργο Κράλλη καθώς και με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεώνη Γεωργοπούλου. Και η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας όμως τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας κ. Νίκο Κοροβέση.

Την πίτα ευλόγησε και ο έκοψε ο πατήρ Αλέξιος Αναγνωστόπουλος. Ο κ. Παπαδάκος πήρε το μικρόφωνο, καλωσόρισε τον κόσμο, δήλωσε ότι θα στηρίξει τον ΑΣΤΕΡΑ και τις Ακαδημίες του, και τόνισε ότι τα παιδιά είναι η αδυναμία του μιας και αποτελούν το μέλλον του τόπου.

 Κάλεσε στην συνέχεια τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο να πάρει τον λόγο. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε ότι ως δημοτική αρχή θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του κέντρου και να γίνουν πιο φιλόξενες για τους νέους αθλητές.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και  Νέας Γενιάς πήρε επίσης τον λόγο και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βελτιώσει και ο ίδιος της συνθήκες στο Αθλητικό κέντρο, πάντα με την συνεργασία αθλητών και γονέων.

Ο κ. Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι η Περιφέρεια θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή, και ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα έχει την ανάλογη στήριξη.

Τέλος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Ηλείας κ. Κουλούρης, ο οποίος έδωσε τις πιο θερμές ευχές του για τον ΑΣΤΕΡΑ.

Στην συνέχεια η Μαρία Κρινά μοίρασε την πίτα πρώτα στους μικρούς αθλητές, στην συνέχεια στους επισήμους και στους γονείς.

Τέσσερις μικροί ήταν οι τυχεροί από τις Ακαδημίες οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί. Ο Πρόεδρος  Κώστας Παπαδάκος μαζί με τον αδερφό του Ανδρέα Παπαδάκο φωτογραφήθηκαν με τους τυχερούς και στην συνέχεια ο Ανδρέας Παπαδάκος συγκέντρωσε όλους τους μικρούς αθλητές να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εντυπωσίασε για άλλη μια φορά για την οργάνωση του και πρόσφερε άλλη μια εκδήλωση που χάρισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, περνώντας έτσι το μήνυμα της ενότητας, της αγάπης για τον αθλητισμό και έναν καλό οιωνό για περισσότερες επιτυχίες την νέα χρονιά.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00