Αρχική » Ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας, μαζί με τις Ακαδημίες του, πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κλειστό βοηθητικό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Η εκδήλωση, στην οποία επιμελήθηκε η υπεύθυνη των Ακαδημιών και ταμίας του ΑΣΤΕΡΑ  Μαρία Κρινά, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, με τους νέους αθλητές και τους γονείς καθώς και τους φίλους του ΑΣΤΕΡΑ να συγκεντρώνονται νωρίς το πρωί στον αθλητικό χώρο.

Επίσημοι καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεώνη Γεωργοπούλου. Το παρών έδωσε  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Κοροβέσης και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Ηλείας κ. Κουλούρης.

Ο πατήρ Αλέξιος Αναγνωστόπουλος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχές τους για μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά.

Στην εκδήλωση πρωτοστατούσε ο επικεφαλής της ομάδας κ. Ανδρέα Παπαδάκος , ο Προέδρος κ. Κώστα Παπαδάκος, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑ.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος διαβεβαίωσε την ομάδα για βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, ενώ ο κ. Παπαδάκος εξέφρασε τη δέσμευσή του να στηρίξει τον ΑΣΤΕΡΑ και τις Ακαδημίες.

 Τέσσερις  τυχεροί μικροί αθλητές από τις Ακαδημίες κέρδισαν το φλουρί και πήραν αναμνηστικά δώρα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας και οι Ακαδημίες του ξεκίνησαν δυναμικά και  με θετική ενέργεια το νέο έτος, επισημαίνοντας την σημασία του αθλητισμού στην ζωή μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00