Αρχική » Η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών και η επίσκεψη του Βουλευτή  Παναγιώτη  Κουρουμπλή στην Αμαλιάδα.

Η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών και η επίσκεψη του Βουλευτή  Παναγιώτη  Κουρουμπλή στην Αμαλιάδα.

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 13 Απριλίου στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών για τις προκριματικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 14 Απριλίου.

Αρκετά μέλη αλλά και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο Εργατικό Κέντρο ενώ ο συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Καρναρής βοηθούσε στην κάθε λεπτομέρεια. Ανάμεσα στα μέλη ήταν και αρκετοί υποψήφιοι Ευρωβουλευτές , όπως ο Λουριδάς Γεώργιος , Ροζής Ιωάννης, Άκης Χουζούρης αλλά και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ κ. Διονύσιος Κότσιφας.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο κ. Βασίλης Καρναρής μαζί με τον Συντονιστή Τμήματος Μικρομεσαίων ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο. Ο κ. Παναγιωτόπουλος επεσήμανε τις νέες θέσεις πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, το νέο σχέδιο για την οικονομία και την πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας σε παλιά και νέα μέλη του κόμματος.

Ξεκίνησε η παρουσίαση των υποψηφίων με πρώτο τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κ. Κουρουμπλής αφού μας παρουσίασε εν συντομία το βιογραφικό του και την πολιτική του πορεία, τόνισε ότι παραμένει στο κόμμα παρά την πρόσφατη διαγραφή του γιατί πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο.

Στο βήμα ανέβηκε και ο  Λουριδάς Γεώργιος, ο ίδιος ως νέος με όνειρα και φιλοδοξίες προσδοκά ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό να επιστρέψουν οι νέοι άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό να έχουν ευκαιρίες και να συνεχίζουν να κάνουν όνειρα στον τόπο τους.

Σειρά πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας κ. Ιωάννης Χουζούρης, ο οποίος έδωσε βάση στις προοδευτικές βλέψεις του Νέου Σύριζα και κάλεσε παλιούς αριστερούς και νέους  να βάλουν κατά μέρος τις διαφορές τους και να εστιάσουν μόνο στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο κ. Ιωάννης Ροζής, μηχανολόγος μηχανικός. Μίλησε για επιχειρηματική ανάπτυξη και πως θα μπορούσε από την δική του γνώση και εμπειρία να βοηθήσει με μια θέση στην Ευρωβουλή.

Με μια μικρή καθυστέρηση κατέφθασε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Διονύσης Καλαματιανός , του οποίου το αυτοκίνητο σημείωσε μια μικρή βλάβη, αλλά παρόλα αυτά, ήθελε να είναι παρών στην διαδικασία, έδωσε τις ευχές του στους συμμετέχοντες και τόνισε επίσης τις ανανεωμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τέλος της διαδικασίας ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους συμμετέχοντες.

Προς τιμή των Βουλευτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε καφές σε κεντρικό καφέ της πόλης όπου ο κ. Κουρουμπλής συναντήθηκε με τον παλιό του φίλο Ανδρέα Παπαδάκο. Συζήτησαν, αστειεύτηκαν και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης συζητώντας παράλληλα καίρια θέματα που αφορούσαν την εκλογική διαδικασία και την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό πλέον τον Στέφανο Κασσελάκη.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00