Αρχική » Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Πύργου

Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Πύργου

από Maria Petroutsa

                                              

Τις πιο απαιτητικές ερωτήσεις τις κάνουν πάντα τα παιδιά. Σε τέτοιες ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής, το πρωί  της Παρασκευής 19/01/24, καθώς υποδέχτηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο τους μαθητές της Τρίτης Τάξης του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Ο Δήμαρχος Πύργου ξενάγησε τους μικρούς επισκέπτες στους χώρους του Δημαρχείου και τους φιλοξένησε στο γραφείο του Δημάρχου και την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι μαθητές έθεσαν θέματα από την καθημερινότητά τους, όπως πάρκα, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους, σχολεία, καθαριότητα, ανακύκλωση και πολλά άλλα στο Δήμαρχο, ο οποίος μίλησε από καρδιάς και αφού τους έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και το ρόλο του Δήμου, υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βελτιωθεί κάθε πτυχή και τομέας της πόλης που αφορά στη νεολαία.

Το χαμόγελο των παιδιών ήταν η καλύτερη επισφράγιση της επίσκεψης και ο Δήμαρχος εξέφρασε την άποψη ότι το Δημαρχείο πρέπει να είναι οικείος χώρος για κάθε μαθητή του Δήμου μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει