Αρχική » Ενώνουμε δυνάμεις – Αλλάζουμε τον Τόπο-Χριστοδουλόπουλος – Παπαδάκος: Είμαστε η πλειοψηφία του δήμου Ήλιδας

Ενώνουμε δυνάμεις – Αλλάζουμε τον Τόπο-Χριστοδουλόπουλος – Παπαδάκος: Είμαστε η πλειοψηφία του δήμου Ήλιδας

από Maria Petroutsa


Κοινή συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παραχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην πλατεία Ελευθερίας στην Αμαλιάδα, στη θέση «Σκακιέρα» οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και Ανδρέας Παπαδάκος.
Μετά από μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και με ολοφάνερη τη διάθεση συνεργασίας για το καλό του τόπου, κάλεσαν το λαό του δήμου Ήλιδας να τους στηρίξει ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη ζωή γενικότερα τόσο στην Αμαλιάδα όσο και στα χωριά, τονίζοντας ότι αυτοί είναι η πλειοψηφία του δήμου Ήλιδας. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν και οι δύο αρχηγοί στο πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στην κοινότητα Κέντρου Ήλιδας, όπου η παράταξη του σημερινού δημάρχου έλαβε ποσοστό 96% επί των εγκύρων, καθώς και στην έλλειψη αισθητικής και καθαριότητας που κυριαρχεί σε κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας.

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: Είμαστε σίγουροι για τη νίκη
Η παράταξη του κ. Παπαδάκου «Ήλιδα 36» και η δική μας «Ήλιδα Συμμαχία για το Αύριο», ενώθηκαν και κλείνοντας την πόρτα στο παρελθόν ξεκίνησαν μια νέα αρχή για την Ήλιδα, για την Αμαλιάδα και τα ξεχασμένα χωριά μας. Είμαστε σίγουροι για τη νίκη, δεν είμαστε η μειοψηφία όπως μας χαρακτήρισαν κάποιοι, είμαστε οι πλειοψηφία του λαού της Ήλιδας και αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα την Κυριακή. Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα αποφασίσει ελεύθερα και όχι όπως αποφάσισε στην κοινότητα Κέντρου με αυτά τα «Σταλινικά» ποσοστά που στους 438 οι 430 ψήφισαν μία συγκεκριμένη παράταξη και αυτό το αφήνουμε στην κρίση του καθενός για το τι σημαίνει. Κλείνουμε την πόρτα στο παρελθόν και ξεκινάμε έναν αγώνα για το πώς θα καλυτερέψουμε την πόλη μας, πώς θα καλυτερέψουμε και θα δώσουμε προοπτική και μέλλον στον ξεχασμένο λαό της Ήλιδας.

Ανδρέας Παπαδάκος: Αν ο λαός επιθυμεί αυτή την εικόνα, ας εκλέξει τους ίδιους
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ήλιδας που μας στήριξε, ήταν τιμή μου που μας έδωσαν αυτό το τίμιο ποσοστό, θέλω ενδεικτικά να αναφέρω ότι ενώ στο Κέντρο είχα οκτώ υποψηφίους η παράταξή μου δεν έλαβε ούτε μία ψήφο επειδή «αγόρασαν» όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και τους υποψηφίους μου, διότι μίλησε το χρήμα και ο εκβιασμός. Μπορούσα και εγώ να αγοράσω ψήφους όμως δεν το έκανα, διότι από τη μια δε συνάδει με τις αρχές μου και από την άλλη ήθελα να με ψηφίσουν για αυτό που είμαι και γι αυτά που θα κάνω.
Αυτή τη στιγμή είμαι με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και επειδή τον θεωρώ έντιμο τον υποστηρίζω και θα είμαστε μαζί μετά τη συμφωνία που κάναμε για να διοικήσουμε μαζί το δήμο, άλλωστε έχουμε σχεδόν τα ίδια ποσοστά και στην ουσία η διαφορά μας είναι 170 ψηφοδέλτια. Για αυτό συμπορεύομαι μαζί του, τον εμπιστεύομαι και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.
Όπως βλέπετε και εσείς είμαστε στην πλατεία Ελευθερίας στη θέση «Σκακιέρα» και ενώ θα έπρεπε να είναι ο καθρέφτης της Αμαλιάδας, οι αρμόδιοι της καθαριότητας τον έχουν εγκαταλείψει και δεν υπάρχει καμία αισθητική και αντί για πράσινο όλοι βλέπουμε τα χορτάρια που έχουν φυτρώσει, τα πεταμένα σκουπίδια και τη γενικότερη βρωμιά και εγκατάλειψη στην περιοχή. Αν ο λαός επιθυμεί αυτή την εικόνα ας εκλέξει τους ίδιους, για να κάνουν τα ίδια. Προσωπικά ως Ανδρέας Παπαδάκος έκανα και συνεχίζω να κάνω το καθήκον μου και ο λόγος που επέστρεψα στον τόπο μου, είναι μόνο για να προσφέρω. Σας ευχαριστώ !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00