Αρχική » ΑΝΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ: Το δίλλημα αυτής της Κυριακής


Φίλες και Φίλοι,

Την περασμένη Κυριακή δώσαμε μαζί μια μεγάλη μάχη με επικεφαλής το δήμαρχό μας Τάκη Αντωνακόπουλο
Μια μάχη με μοναδικό σκοπό να συνεχιστεί η δύναμη αλλαγής, ανάπτυξης και προόδου του τόπου και της κοινωνίας μας.
Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας με την ψήφο τους, ανέδειξαν πρώτη την παραταξή μας «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ», επιδοκιμάζοντας ουσιαστικά τη μεθοδική προσπάθεια και το σημαντικό έργο που συντελέστηκε την προηγούμενη τετραετία.
Υπήρξαν βεβαίως και άλλοι που δεν καταφέραμε να τους πείσουμε. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας επέλεξαν να ψηφίσουν άλλες παρατάξεις. Η απόφασή τους είναι σεβαστή.
Αγαπητοί συνδημότες,
Τώρα μπροστά μας έχουμε το δεύτερο και τελικό γύρο της εκλογικής αναμέτρησης.
Οι επιλογές πλέον δεν είναι πολλές. Είναι μόνο δύο
Το δίλλημα στο οποίο θα κληθούμε να απαντήσουμε είναι ξεκάθαρο
Επιθυμούμε ένα δήμο καθαρό, εξωστρεφή, ελκυστικό, φωτεινό, ζωντανό;
¨Η θα επιστρέψουμε στο παρελθόν της μιζέριας, της αδράνειας και της απαξίωσης;
Θέλουμε ένα δήμαρχο αποφασιστικό, διεκδικητικό, κοινωνικά ευαίσθητο με όραμα και θέληση για δουλειά, που ενώνει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου;
Ή προτιμούμε τον επικεφαλής μιας ετερόκλητης συμμαχίας παραγόντων χωρίς αρχές και αξίες, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση της δημαρχιακής εξουσίας.
Θεωρώ ότι η απάντηση είναι σαφής
Γι αυτό και κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό συμπορεύονται μαζί μας φίλοι και ψηφοφόροι άλλων παρατάξεων, δημιουργώντας ένα ρεύμα σαφέστατης υπεροχής και καθαρής επικράτησης.
Βεβαίως έως την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες εμείς θα αγωνιζόμαστε να πείσουμε ακόμη και τον τελευταίο συνδημότη μας ότι το μέλλον δεν «χτίζεται» με πισωγυρίσματα.
Ιδιαίτερα απευθύνουμε προσκλητήριο συμμετοχής και στήριξης στη νέα γενιά του τόπου μας, η οποία βλέπει ότι η Δημοτική Αρχή του Τάκη Αντωνακόπουλου είναι δίπλα της με πράξεις, με δράσεις, με πρωτοβουλίες, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη νεανική τους ορμή και φαντασία μπορούμε να κάνουμε άλματα προόδου.

Φίλες και φίλοι,
Όσον με αφορά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου σε όλους εσάς που δώσατε μαζί μας αυτό τον όμορφο αγώνα. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και η κατάταξη στην πρώτη θέση ανάμεσα σε μια πλειάδα ικανών και αξιόλογων συνυποψηφίων αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή. Δεσμεύομαι από την πλευρά μου ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στην ευθύνη που μου αναθέσατε.
Αυτό που προέχει όμως τώρα είναι η επανεκλογή του Τάκη Αντωνακόπουλου. Για να συνεχιστεί ο φωτεινός ορίζοντας που ανοίξαμε το Σεπτέμβρη του 2019. Γι αυτό και σας καλώ να δώσουμε ακόμη πιο μεθοδικά, πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά, αυτή τη μάχη.

Με τη νίκη!
Γιάννης Αργυρόπουλος του Γεωργίου
Αναπληρωτής Δήμαρχος Πύργου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00