Αρχική » “Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο”- Η πλατεία ήταν γεμάτη…

“Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο”- Η πλατεία ήταν γεμάτη…

από Maria Petroutsa

  • Βροντερό μήνυμα νίκης έδωσε η τοπική κοινωνία και στην πλατεία Ανδριάρα

Βροντερό μήνυμα νίκης για τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και την παράταξη «Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο» έδωσε η τοπική κοινωνία και στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Ανδριάρα.
Στην πλατεία δεν… έπεφτε καρφίτσα, με τον κόσμο να διακόπτει συνεχώς για χειροκρότημα την ομιλία του Δημάρχου. Ο Τάκης Αντωνακόπουλος έκανε απολογισμό έργου και στάθηκε ιδιαίτερα στις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής σε κάθε γειτονιά της πόλης. «Σχεδιάσαμε αναπλάσεις, δώσαμε ταυτότητα σε κάθε γειτονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Φυσικά, έκανε ειδική αναφορά για την ανάπλαση στην πλατεία Ανδριάρα που παραδόθηκε για χρήση μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πύργου, η καθαριότητα, το πράσινο και ο επαρκής φωτισμός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης, είναι εμφανή για κάθε καλόπιστο πολίτη, μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια.


Παράλληλα, ο Τάκης Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στην μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή, καθώς και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται πλέον σε όλο τον Πύργο και φυσικά στην πλατεία Ανδριάρα.


Ο Δήμαρχος Πύργου έκλεισε ως εξής την ομιλία του: «Εμείς θέτουμε το έργο μας στην κρίση των πολιτών, ενώ οι άλλοι αποφεύγουν την σύγκριση έργου και την αντιπαράθεση επιχειρημάτων! Είναι γνωστό όμως πως όλοι έχουν παρελθόν σε αυτόν τον τόπο, κανείς δεν προήλθε από πολιτική παρθενογένεση! Συνεχίζουμε να καλούμε τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων σε δημοκρατικό διάλογο, αλλά τεχνηέντως κάποιοι αποφεύγουν τον διάλογο. Γιατί άραγε;».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00