Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας: Η Πηνεία στηρίζει Ανδρέα Παπαδάκο !

        

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας τις κοινότητες Σκλίβα, Σιμόπουλου, Εφύρας, Οινόης, Προδρόμου και Αυγής στην Πηνεία, επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος, των οποίων οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή.


Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραπάνω κοινότητες τα οποία δυσκολεύουν τη ζωή των κατοίκων είναι πολλά και σχετίζονται με την καθημερινότητά τους.
Κι ενώ η οδική πρόσβαση, το πόσιμο νερό, οι παιδικές χαρές, η καθαριότητα και τόσα άλλα θεωρούνται αυτονόητα για τις σύγχρονες και πολιτισμένες κοινωνίες, για τους κατοίκους των παραπάνω κοινοτήτων παραμένουν ζητούμενα εδώ και δεκαετίες.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δυσάρεστη για αυτούς τους ανθρώπους επειδή αυτοί που τους αγνοούσαν εδώ και χρόνια, εξακολουθούν να ζητούν για ακόμη μία φορά την ψήφο τους, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί την οργή τους.


Τα ψέματα πολλά, όπως πολλές και οι υποσχέσεις ! Οι καιροί άλλαξαν και τώρα έχουν επιλογή που ακούει στο όνομα Ανδρέας Παπαδάκος και με την ισχυρή εντολή που θα του δώσουν στις 8 Οκτωβρίου θα σημάνει μια νέα αρχή για την Πηνεία, γιατί όλοι ξέρουν πως είναι ο μόνος που τηρεί το λόγο του και κάνει έργα !

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00