Αρχική » Ηχηρό μήνυμα ΝΙΚΗΣ έδωσαν οι εκατοντάδες δημότες το βράδυ της Τετάρτης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Κώστα Αλεξανδρόπουλου στη Ζαχάρω

Ηχηρό μήνυμα ΝΙΚΗΣ έδωσαν οι εκατοντάδες δημότες το βράδυ της Τετάρτης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Κώστα Αλεξανδρόπουλου στη Ζαχάρω

από Maria Petroutsa

Η χθεσινή βραδιά αποτέλεσε ΕΝΑΥΣΜΑ μιας μεγάλης νέας πορείας που θα κινηθεί αταλάντευτα σε δρόμο συνέπειας και αλήθειας!

«Η φωνή του δήμου μας σήμερα είναι πιο ισχυρή από ποτέ», τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

«Η σημερινή δημοτική αρχή ΜΑΧΕΤΑΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Βρισκόμαστε σε ένα «κομβικό σημείο», όπου τα διχαστικά διλήμματα μόνο ασήμαντα και περιττά μπορούν να είναι πλέον. Μπροστά σε μία νέα θητεία δύσκολη, απαιτητική και μεταβατική για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης, είναι η ώρα να προσθέσουμε περισσότερες δυνάμεις, να συνδιαμορφώσουμε περισσότερες απόψεις και προτάσεις, να δείξουμε αρετές που τις έχουμε ανάγκη ως πολίτες και ως κοινωνία και να γίνουμε «ένα» για τον τόπο μας».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη δυναμική παρουσία τους και ανανέωσε το ραντεβού για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν. Φιγαλείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00