Αρχική » Δυναμικό ξεκίνημα παρουσία εκατοντάδων πολιτών στην έναρξη του προεκλογικού αγώνα του Άρη Παναγιωτόπουλου στην Αρχ. Ολυμπία

Δυναμικό ξεκίνημα παρουσία εκατοντάδων πολιτών στην έναρξη του προεκλογικού αγώνα του Άρη Παναγιωτόπουλου στην Αρχ. Ολυμπία

από Maria Petroutsa

 

Με παλμό, ζωντάνια και παρουσία πλήθους κόσμου στο χώρο της πισίνας και του café του ξενοδοχείου Olympic Village, στην Αρχαία Ολυμπία, ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας της δημοτικής παράταξης του Άρη Παναγιωτόπουλου «Ολυμπία Πρώτος Δήμος».

Η προσέλευση του κόσμου θύμισε παλιές δυνατές συγκεντρώσεις και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Κατά την τοποθέτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να διεκδικήσει το Δήμο επισημαίνοντας «Με σεβασμό στο χθες και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο δήμος μας μπορεί και πρέπει να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει. Οι προοπτικές πολλές και εμείς πρέπει να δίνουμε λύσεις και όχι να τον οδηγούμε στην ερημοποίηση όπως γίνεται μέχρι τώρα. Η αλλαγή θα έρθει με σχέδιο, με δουλειά, με ανανέωση και διεκδίκηση όσων αξίζουμε και όχι με προεκλογικές υποσχέσεις οι οποίες στο τελείωμα της θητείας  διαπιστώνουμε πως συνεχίζουν να παραμένουν υποσχέσεις…

Λαμβάνοντας υπόψη μου όλα τα παραπάνω και επειδή η πραγματικότητα που βιώνουμε δεν είναι αυτό που ονειρευόμουν όταν ασχολήθηκα με τα κοινά το 2011, αποφάσισα να δημιουργήσω την παράταξη για να φτιάξουμε Μαζί, έναν Πρότυπο, Δίκαιο και με Προοπτική Δήμο γιατί Μαζί μπορούμε περισσότερα, Μαζί μπορούμε καλύτερα !».

Βασικοί άξονες του προγράμματος

Ο κ. Παναγιωτόπουλος γνωστοποίησε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, το οποίο είναι ρεαλιστικό και στηρίζεται στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανανέωση, με στόχο ένα από τους πιο φημισμένους  δήμους  του κόσμου να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει και μαζί να  τονώσει την ανάπτυξη και τις εγκαταλελειμμένες  εδώ και χρόνια κοινότητες με:

  • Προτεραιότητα στη βελτίωση της καθημερινότητας.
  • Σύγχρονες τεχνολογίες.
  • Ανθρώπινο προφίλ και σύγχρονες κοινωνικές δομές.
  • Εξωστρέφεια και Προοπτική για τους νέους.
  • Προώθηση των προϊόντων μας.
  • Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

Τον κ. Παναγιωτόπουλο προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Θύμιος Κοτζάς ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Άρη Παναγιωτόπουλου, στην καθολική απήχηση που έχει στο δήμο της Ολυμπίας και στη συνεργασία που είχαν όταν ήταν ο ίδιος δήμαρχος τονίζοντας «ο Άρης Παναγιωτόπουλος ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης τότε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μαζί με τους συνεργάτες του κατάφεραν και ιδρύσανε τον πρώτο παιδικό σταθμό στην Ολυμπία, το Πρώτο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόληση Παιδιών, ξαναζωντανέψαν το ΚΑΠΗ, αναβάθμισαν το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, αδειοδότησαν το θέατρο Ολυμπία στο Φλόκα το οποίο ήταν αυθαίρετο για είκοσι χρόνια και πολλά άλλα. Είμαι περήφανος για τις αξίες του, το ήθος του και την αποτελεσματικότητά του και χαίρομαι γιατί απόψε η Ολυμπία και οι κοινότητές της τον τίμησαν με την παρουσία τους και θα το αποδείξουν περίτρανα στις 8 Οκτωβρίου». 

Το χώρο είχαν κατακλύσει φίλοι της παράταξης από περιοχές της Ολυμπίας οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξή τους στον Άρη Παναγιωτόπουλο και να ευχηθούν σε αυτόν και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Και με το σύνθημα της παράταξης «Μαζί μπορούμε περισσότερα – Μαζί μπορούμε καλύτερα !», στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Ολυμπία Πρώτος Δήμος», η οποία ήταν πλούσια σε παλμό, σε όγκο και σε ηχηρές παρουσίες από ολόκληρο το δήμο, όπως πολλοί  Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, αλλά και αυτή του πρώην Δημάρχου Ολυμπίας Γιώργου Αηδόνη !

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι : ……………

Α/ΑΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑ/ΙΔΙΟΤΗΤΑΧΩΡΙΟ
1ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΕΖΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΣΜΙΛΑ
2ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΒΓΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ. ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΜΟΥΡΙΑ
3ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ /ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΟΠΙΟΥΠΕΛΟΠΙΟ
4ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΖΗΣΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ/ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΣΤΡΕΦΙ
5ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΣ.ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ/ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΙΔ. ΤΟΜΕΑΠΕΛΟΠΙΟ(ΦΛΟΚΑ)
6ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΑΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ /ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΧΩΡΩΝΒΑΣΙΛΑΚΙ
7ΤΖΑΜΑΛ ΕΣΚΕΙΦΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝΛΑΛΑ
8ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΝΕΡΑΙΔΑ
9ΑΝΝΙΚΑ ΜΑΝΟΥΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣΚΛΑΔΕΟ
10ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΜΙΛΑΣΜΙΛΑ
11ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣΑΓΡΟΤΗΣ/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣΗΡΑΚΛΕΙΑ
12ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ- ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΜΑΓΕΙΡΑ
13ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣΑΓΡΟΤΗΣΚΑΥΚΑΝΙΑ
14ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΒΥΛΙΖΑ
15ΘΟΔΩΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣΔΙΒΡΗ(ΛΑΜΠΕΙΑΣ)
16ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ /ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΚΑΜΕΝΑ
17ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΚΑΣΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΠΛΑΤΑΝΟΣ
18ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΔΟΥΚΑ
19ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΦΑΑ- ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΠΕΛΟΠΙΟ
20ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΝΕΤΣΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
21ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣΠΑΡΑΓΩΓΟΣ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ/ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
22ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΠΟΤΣΑΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΣΑΧΛΑΔΙΝΗ
23ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣΑΓΡΟΤΗΣΝΕΡΑΙΔΑ
24ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΚΑΛΗΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠ. ΠΑΤΡΩΝ/ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣΗΡΑΚΛΕΙΑ
25ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ- ΑΓΡΟΤΗΣΠΟΥΡΝΑΡΙ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00