Αρχική » Ανατρεπόμενο φορτηγό προμηθεύτηκε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

Ανατρεπόμενο φορτηγό προμηθεύτηκε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

από Maria Petroutsa


Ένα ανατρεπόμενο τριαξονικό φορτηγό προμηθεύτηκε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με πιστώσεις από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» συνολικού προϋπολογισμού 167.152 ευρώ.
Μαζί με το φορτηγό ο Δήμος προμηθεύτηκε και δύο παρελκόμενα μηχανήματα, ένα κορφολογητή – κλαδευτικό και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα καθαρισμού ρείθρων – πεζοδρομίων, συνολικού προϋπολογισμού 32.598,36. Το φορτηγό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου (τεχνική Υπηρεσία, Πολιτική Προστασία, Καθαριότητα, Πρασίνου), παραδόθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρίας στον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο αρμόδιο για τα οχήματα του Δήμου κ. Βασίλη Αρβανίτη.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αρβανίτης ανέφερε τα εξής: «Ενισχύουμε τον στόλο οχημάτων του Δήμου μας για να γίνονται καλύτερα οι εργασίες που απαιτούνται και ο δήμος να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη αμεσότητα στα αιτήματα των δημοτών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Επίσης τα σύγχρονα μηχανήματα κάνουν και πιο άνετη την εργασία των υπαλλήλων μας. Θεωρούμε πολύ σημαντικό οι εργαζόμενοι να χρησιμοποιούν οχήματα τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να αποδίδουν περισσότερο και να εκτελούν πιο ευχάριστα τα καθήκοντά τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00