Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-    Στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου η Άννα Κορτέση !

Στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παπαδάκου ανήκει και η Άννα Κορτέση.                     Μια γυναίκα δραστήρια, δημιουργική, με τεράστια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση εδώ και χρόνια, η οποία με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Παπαδάκου γιατί πιστεύει ότι από όλες τις υπάρχουσες υποψηφιότητες στο δήμο Ήλιδας, είναι ο μόνος που μπορεί όχι μόνο να κάνει πράγματα για το δήμο, αλλά να του κάνει ολική επανεκκίνηση.

Η επιλογή της λοιπόν για να συμπορευτεί μαζί του μόνο τυχαία δεν είναι καθώς στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου, η Άννα βρήκε έναν ικανό και με αξίες αρχηγό με τον οποίο μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες.

Το όραμά του και η προσφορά του στο λαό της Ήλιδας και της Ηλείας γενικότερα μέσα από τις τόσες φιλανθρωπικές του πρωτοβουλίες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε να ενταχθεί στη δημοτική παράταξη «Ήλιδα 36», στην οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου. Η ίδια αναφέρει «ο κ. Παπαδάκος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας άξιος συμπολίτης που έχει προσφέρει τόσα πολλά σε όλο το δήμο, όπως στο νοσοκομείο τον αξονικό τομογράφο, σε τόσους συλλόγους και σε συμπολίτες. Αφού έχει κάνει τόσα πολλά, φανταστείτε πόσα ακόμη θα προσφέρει όταν θα εκλεγεί δήμαρχος και του δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσει το τόσο σπουδαίο Πρόγραμμά μας».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Παπαδάκος τονίζει για αυτή τη συνεργασία «Η Άννα Κορτέση είναι δημιουργική, με άποψη, αισθητική και με τεράστια προσφορά. Οι δυνατότητές της είναι άπειρες και την ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκε και ακολούθησε την παράταξή μας για να κάνουμε όλοι μαζί τη νέα αρχή που αξίζουν οι κοινότητες και η Αμαλιάδα μας».

Ποια είναι η Άννα Κορτέση

Η Άννα Κορτέση είναι στρατιωτικός και φοιτήτρια ψυχολογίας.

Έχει κάνει σπουδές στον κλάδο του Τουρισμού (επιμελήτρια ξεναγού εθνικών δρυμών και χώρων αναψυχής) και στη δημόσια διοίκηση. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστικός σύμβουλος, μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και είναι κάτοχος ecdl.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια επιτυχημένη εμπορική επιχείρηση στο κέντρο της Αμαλιάδας και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Παράλληλα εδώ και χρόνια αναπτύσσει έντονη δράση σε πολλούς τομείς και μέσα από τις πρωτοβουλίες της και τη συμμετοχή της στα κοινά, αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Με σκοπό τη συνεχή προσφορά στον τόπο που ζει, εργάζεται και μεγαλώνουν τα παιδιά της, η Άννα Κορτέση είναι ο ορισμός της εργαζόμενης μητέρας στη σύγχρονη εποχή.

Συγγραφή

Είναι συγγραφέας έξι βιβλίων, τα έσοδα των οποίων έχουν προσφερθεί  σε φιλανθρωπικούς συλλόγους.

Αθλητισμός

Είναι πρώην πρωταθλήτρια σκοποβολής και έχει μάθει να στοχεύει και να αγωνίζεται σκληρά. Ο πολύπλευρος και χαρισματικός χαρακτήρας της, είναι γεμάτος από δυναμισμό και αγάπη που έχει μάθει να προσφέρει ανιδιοτελώς.

Εθελοντισμός

Είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Εθελοντικής ομάδας «ΣΤΗΡΙΞΗ» για

Άτομα ΑΜΕΑ, είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε Ηλείας

Αντιπρόεδρος του «Πολιτιστικού συλλόγου Περιστερίου Δήμου Ήλιδας» και του Συλλόγου “Προσφοράς και Αλληλεγγύης «Η αγάπη» και Γ. Γραμματέας στην Πανελλήνια Εθελοντική Ομάδα «Προσφέρω» και έχει βραβευτεί πολλές φορές  για την εθελοντική και κοινωνική της προσφορά.

Κοινωνική δράση

Σε όλη την μέχρι τώρα διαδρομή της ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση συμμετέχοντας σε διάφορους Συλλόγους ή ερχόμενη σε επαφή με διάφορες κοινωνικές ομάδες

Φράσεις που τη χαρακτηρίζουν

  • Δεν θα προδώσω τα όνειρα των νέων
  • Δεν θα γυρίσω την πλάτη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
  • Δεν θα ξεχάσω τον πολιτισμό του τόπου μου
  • Δεν θα στερήσω τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες στα Αμεα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00