Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”-Ο Γιάννης Βαρελάς υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”-Ο Γιάννης Βαρελάς υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

από Maria Petroutsa

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Βαρελάς, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία.
Ο Γιάννης Βαρελάς είναι πτυχιούχος ΑΕΙ Ανθρωπιστικών Επιστημών έχοντας παράλληλα ειδίκευση Δημόσιας Διοίκησης (του Πανεπιστημίου Αιγαίου), έχει εργαστεί επί σειρά ετών στα Δικαστήρια, διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ηλείας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος καθώς και της ΑΔΕΔΥ, κι ακόμα έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ωλένης, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύργου, αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου και αντιδήμαρχος Παιδείας, ενώ στην τρέχουσα θητεία είναι Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου.
Όπως δήλωσε:
«Ενωμένοι για τον Πύργο και τα χωριά μας, πορευόμαστε με τον Τάκη Αντωνακόπουλο από το 2014. Μαζί στα δύσκολα, μαζί και στα καλά. Δώσαμε και δίνουμε εξετάσεις, κάθε μέρα με αίσθημα ευθύνης. Ο κόσμος το ξέρει και το βλέπει καθημερινά.
Δεν είναι κοινότυπο να πω ότι ο Πύργος έχει Δήμαρχο! Έχει δυνατή εκπροσώπηση και όραμα. Ένα όραμα που δεν μένει στα λόγια. Ένα όραμα που μοιράζεται με τον απλό κόσμο, κι όχι με κλειστές παρέες παραγόντων.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου, επιβεβαιώνω εκ νέου την κάθοδο μου στο πλευρό του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου και όλων όσων έχουν τις ίδιες αξίες. Αξίες που μας δείχνουν το δρόμο. Γι’ αυτό πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα! Όχι για τους λίγους ή τους πολλούς, αλλά για όλους τους συνδημότες μας!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00