Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-Ανδρέας Παπαδάκος : Δήμαρχος για όλους ! ( 4 νέοι υποψήφιοι)

Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-Ανδρέας Παπαδάκος : Δήμαρχος για όλους ! ( 4 νέοι υποψήφιοι)

από Maria Petroutsa

         

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του ψηφοδελτίου του, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.


Το ψηφοδέλτιο πλαισιώνεται από άτομα με όραμα τα οποία διακρίνονται από τις ίδιες αξίες με τον κ. Παπαδάκο, τα περισσότερα από τα οποία θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πολιτικά άφθαρτα και γεμάτα όρεξη για προσφορά.
Αρχή του Ανδρέα Παπαδάκου είναι ότι ο δήμαρχος και το νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει στις εκλογές του Οκτωβρίου, είναι να υπηρετήσουν με εντιμότητα και ειλικρίνεια το κοινό όφελος και όχι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μερικών, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι με χαλίκια και πίσσα σε γειτονιές ψηφοφόρων και με ψεύτικες υποσχέσεις δεν έρχεται ανάπτυξη στο δήμο, κάτι που αποδεικνύεται από τις πολιτικές που εφαρμόζονται εδώ και δεκαετίες!

Όλγα Μαγκαφά


Με καταγωγή από τον Αμπελοκαμπο Ήλιδας η Όλγα Μαγκαφά είναι μια δραστήρια γυναίκα η οποία κατοικεί με την οικογένειά της στην Αμαλιάδα και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης και των κοινοτήτων.
Είναι Στρατιωτικός στη ΣΕΤΤΗΛ και μέσα από τις επαφές της όλα αυτά τα χρόνια έχει διαπιστώσει τις ελλείψεις και τα προβλήματα του δήμου. Το όραμά της και όλα όσα θέλει να αποκτήσει ο δήμος βρήκαν ανταπόκριση στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου, έτσι αποφάσισε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του. Η ίδια αναφέρει «ο κ. Παπαδάκος είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει μόνο θετικά με τις πράξεις του τόσο στην υγεία, όσο στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και γενικότερα στην κοινωνία μας. Είμαι σίγουρη ότι η εκλογή του θα έχει θετικότατα αποτελέσματα για την Αμαλιάδα και τα χωριά μας».
Ο κ. Παπαδάκος επισημαίνει «η κ. Μαγκαφά είναι μια νέα γυναίκα η οποία λόγω της επαγγελματικής της ταυτότητας έχει μάθει να είναι λειτουργική και αποτελεσματική και είμαι βέβαιος ότι έχει πολλά να προσφέρει στο δήμο μας. Είμαι πολύ υπερήφανος επειδή νέα, δραστήρια και χωρίς πολιτικά βαρίδια άτομα, πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας».

Αλεξάνδρα Χασαλεύρη


Είναι μεγάλη η χαρά, η τιμή και η ευθύνη όταν με εμπιστεύονται νέοι άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον τόπο μας, να δουλέψουν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, όπως η Άντα Χασαλεύρη από τον Κάρδαμα η οποία είναι υποψήφια με το συνδυασμό μας, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος και προσθέτει «η κ. Χασαλεύρη διαθέτει επιστημονική κατάρτιση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με τις προτάσεις της τόσο ο Καρδαμάς, όσο και οι υπόλοιπες εγκαταλελειμμένες κοινότητές μας θα αποκτήσουν τα αυτονόητα κι ακόμη περισσότερα!».
Η κ. Χασαλεύρη η οποία είναι πτυχιούχος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Παν/μιου Πελοποννήσου με εμπειρία στο χώρο και επιτυχημένες συνεργασίες, από την πλευρά της επισημαίνει «ο κ. Παπαδάκος αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση στα τόσα πολλά συσσωρεμένα προβλήματα της Ήλιδας. Ξέρουμε ποιος είναι και μας έχει αποδείξει με έργα ότι θα εργαστεί για το συνολικό όφελος και όχι το ατομικό που συνηθίζεται μέχρι τώρα. Είναι άδικο τη σημερινή εποχή να ζητιανεύουμε τα αυτονόητα και να στερούμαστε όλα όσα έχουν οι σύγχρονες κοινότητες της υπόλοιπης χώρας».

Άγγελος Κλειδέρης


Με καταγωγή από τη Ροδιά Ήλιδας ο Άγγελος Κλειδέρης, ενώνει τις δυνάμεις του και εκπροσωπεί τη γενιά του στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις και ανήκει στους νέους που επιμένουν να μείνουν στον τόπο τους.
Οι υποσχέσεις όλα αυτά τα χρόνια που έχει δεχθεί η κοινότητά του από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, δεν είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα και ο ίδιος έχει πειστεί πως μόνο ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος θα φέρει την αλλαγή. Χαρακτηριστικά αναφέρει «ο κ. Παπαδάκος δεν υπόσχεται, πραγματοποιεί. Όλοι ξέρουμε πόσα έχει προσφέρει και επίσης ξέρουμε αυτά που έχει σκοπό να κάνει. Μαζί του η Ήλιδα θα έχει ένα καλύτερο αύριο».
Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκος επισήμανε «Παιδιά σαν τον Άγγελο Κλειδέρη μου δίνουν δύναμη και ώθηση για να διεκδικώ μόνο το καλύτερο και το περισσότερο. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε και έφτασε ο καιρός για να τα κάνουμε».

Ανδρέας Νικολάκος


Στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελοκάμπου Ανδρέας Νικολάκος. Ο κ. Νικολάκος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανένας άλλος τα προβλήματα των κοινοτήτων και τις προθέσεις του κ. Παπαδάκου για να τα επιλύσει.
Ο ίδιος επισημαίνει «οι κοινότητες έχουν εδώ και χρόνια εγκαταλειφτεί, είναι κοινό μυστικό το οποίο όλοι το βλέπουν. Χορτάσαμε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, προεκλογικά μας θυμούνται και μετά σιωπή. Ο κ. Παπαδάκος χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο έχει προσφέρει τόσα πολλά, ας το παραδεχτούμε όλοι και επειδή δεν είναι πολιτικός είναι ο μόνος που θα κάνει αληθινό έργο».
Αμέσως μετά ο κ. Παπαδάκος υπογράμμισε «η αλλαγή στο δήμο μας, θα έρθει από τις κοινότητές μας. Ευχαριστώ τον κ. Νικολάκο που εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιό μας και ξέρω ότι με τη γνώση και την εμπειρία του, η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά πολύτιμη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00