Αρχική » «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα»

«Αθλητισμός δίπλα στο κύμα»

από Maria Petroutsa

Νικολακόπουλος: «Ραντεβού σε Κατάκολο και Κουρούτα με Beach Volley Junior και Kids Athletics!»


-Την Παρασκευή και το Σάββατο (18 & 19 Αυγούστου) τουρνουά Beach Volley Junior στο Καβούρι Κατακόλου
-Την Κυριακή 20 Αυγούστου Kids’ Athletics

Με δυο ακόμα δράσεις, το τουρνουά Beach Volley (Μικτό) Junior και το Kids’ Athletics (για παιδιά Δημοτικού) συνεχίζεται το πρόγραμμα «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» που -ως γνωστό- υλοποιεί το φετινό καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία η Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας.
Το τουρνουά Beach Volley Junior θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Καβούρι, στο Κατάκολο, την Παρασκευή και το Σάβατο 18 & 19 Αυγούστου με συνδιοργάνωση από το Δήμο Πύργου και την υποστήριξη του Α.Ο. Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας (πληροφορίες-συμμετοχές στο 6936576530, Κώστας Τσούμας).
Την επόμενη ημέρα (Κυριακή 20 Αυγούστου) στην πλατεία Κουρούτας, θα φιλοξενηθεί το Kids’ Athletics με ώρα έναρξης στις 6:30μμ, με την διοργάνωση του Α.Σ. Κοροίβου Αμαλιάδας και τη στήριξη του δήμου Ήλιδας.


Με δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτ. Ελλάδας, Δημήτρης Νικολακόπουλος τονίζει ότι: «Το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό αν παρακολουθείς αθλήματα όπως το beach volley. Δίπλα στο κύμα το συγκεκριμένο μικτό τουρνουά για ηλικίες έως 17 ετών εγγυάται δυνατές στιγμές για όσους δηλώσουν συμμετοχή και έντονες συγκινήσεις για όσους το παρακολουθήσουν»
Ο κ. Νικολακόπουλος συμπλήρωσε πως «Το Kids Athletics έχει ως σκοπό να καταστήσει όσο πιο δημοφιλή γίνεται τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού στα παιδιά των τάξεων του Δημοτικού, μέσα από ένα συνδυασμό ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού. Συμπεριλαμβάνει τρεις ομάδες αγωνισμάτων που είναι:
α) τα αγωνίσματα δρόμου
β) τις ρίψεις
γ) τα άλματα
Εμείς προσκαλούμε -κατ` αρχήν- τα παιδιά να δηλώσουν συμμετοχή αλλά και τους μεγαλύτερους να βρεθούν στην πλατεία της Κουρούτας ώστε και αυτή η δράση να αποτελέσει μία ακόμα μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Γη του Ολυμπισμού!».

Σημειώνεται ότι στο τέλος του προγράμματος επιβραβεύεται τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή όλων των παιδιών και τους προσφέρονται αναμνηστικά διπλώματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00