Αρχική » Υποψήφια και η Δώρα Βλάμη με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Υποψήφια και η Δώρα Βλάμη με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο

από Maria Petroutsa

Υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου, θα είναι και η Δωροθέα (Δώρα) Βλάμη, απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στην Ιστορία, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με ειδίκευση στην Αρχαία Ελληνική Φιλολογία του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Φιλολογίας του ίδιου πανεπιστημίου.

Η κ. Βλάμη ανέφερε ότι «η συμπαραταξη μου με τον κ. Αλεξανδρόπουλο είναι μια απόφαση βασισμένη στην αμέριστη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μιας δημοτικής αρχής που χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, ηθική διάσταση, δύναμη προοπτικής και αναπτυξιακής πορείας, με γνώμονα την απεξάρτηση από προσωπικές φιλοδοξίες και την υπαγωγή στο συλλογικό συμφέρον των δημοτών». 

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την κ. Βλάμη στην παράταξή του και τής ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία, λέγοντας ότι «η κ. Βλάμη είναι μια γυναίκα μεθοδική και προσηλωμένη στο στόχο της με αστείρευτες γνώσεις. Πρόκειται για μια ακόμα συνεπή και δυναμική παρουσία στην παράταξη της ΝΕ.Δ.Α. που θα αγωνιστεί μαζί μας για την ανάπτυξη του τόπου, παρέχοντάς μας τα απαραίτητα εφόδια που θα εξασφαλίσουν στη Ζαχάρω κοινωνική και οικονομική ευημερία. Είμαι χαρούμενος που νέοι άνθρωποι, δυναμικοί, με πολλή όρεξη για δουλειά έρχονται κοντά μας γιατί έχουν εκτιμήσει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε από τη πρώτη στιγμή της θητείας μας. Τους θέλουμε δίπλα μας για έναν δήμο που αγαπάμε, για έναν δήμο που οραματιζόμαστε, για έναν δήμο αντάξιο των προσδοκιών κάθε δημότη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει