Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

από Maria Petroutsa


• Μαρίνης Χροναράκης, Ηλίας Λιανός

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δυο νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, που ο καθένας παράλληλα έχει διαπρέψει στον επαγγελματικό του χώρο εργασίας και παραγωγής, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.
Πρόκειται για τους: Μαρίνη Χροναράκη-ελεύθερο επαγγελματία, Ηλία Λιανό -επιχειρηματία

Μαρίνης Χροναράκης – ελεύθερος επαγγελματίας

  • Ο Μαρίνης Χροναράκης κατάγεται από το Πράσινο, ζει στον Πύργο και είναι ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας για πολλά χρόνια ζήσει στο εξωτερικό (και συγκεκριμένα στις Η.Π.Α.).
    Η ενασχόλησή του με τα αυτοδιοικητικά κοινά διαρκεί από τα προηγούμενα χρόνια κι επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει για το καλύτερο στον τόπο, με διαρκές ενδιαφέρον για τα προβλήματα των συνδημοτών του. Είναι και ενεργό μέλος της διοίκησης του Α.Ο. Πήγασος Πρασίνου.
    Όπως ανέφερε: «Η αγάπη για τον τόπο μου και η όρεξη να προσφέρω, με οδήγησαν να αποδεχθώ την τιμητική για μένα πρόταση του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου, ώστε να περιληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Έχουμε κοινές απόψεις όσον αφορά το συνολικό καλό του Δήμου, καθώς και για τις ενέργειες και τις δράσεις για τα χωριά μας και για την πρωτεύουσα μας. Έτσι, κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω για λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας και γενικότερα για την καλύτερη διαβίωση».
    Ηλίας Λιανός – επιχειρηματίας
  • Ο Ηλίας Λιανός ζει στον Πύργο. Διατηρεί επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών και αλουμινοκατασκευών, μαζί με το γιό του, στην περιοχή Κολιρίου. Έχει αποφοιτήσει από την Τεχνική Σχολή Ναυπηγικής βιομηχανίας. Είναι μέλος του Α’ ΤΟΕΒ Πύργου. Ασχολείται πρώτη φορά πλέον με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.
    Ο ίδιος δηλώνει: «Συμπράττω με τον Δήμαρχο Πύργου, τον οποίο ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση του να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”, γιατί τον πιστεύω, τον εκτιμώ κι έχει ήδη παρουσιάσει ορατό έργο. Ενώνω έτσι κι εγώ τις όποιες δυνάμεις μου καθώς και τη διάθεση μου και την πείρα μου να προσφέρω στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για το καλύτερο του τόπου μας».

Παν. Αντωνακόπουλος: «Ενώνουμε δυνάμεις για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας»

Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους, δηλώνοντας:
– «Ο ενωτικός ανεξάρτητος συνδυασμός μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται συνεχώς δραστήριους ανθρώπους από όλους τους χώρους, με αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας, της παραγωγής, με κοινά οράματα και στόχους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξή μας για το καλύτερο μέλλον του δήμου μας. Με χαρά υποδεχόμαστε τους, Μαρίνη Χροναράκη και Ηλία Λιανό, στην ένωση δυνάμεων μέσα στη διαρκή προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Πύργο του μέλλοντος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει