Αρχική » Άστατος ο καιρός σήμερα

Άστατος ο καιρός σήμερα

από Άκης Χουζούρης

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις προμεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στη κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι οι άνεμοι θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 5 στα δυτικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Ανεμοι: Βορειοδυτκοί 4 με 5, στο Ιόνιο 6 τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 στρεφόμενοι, αρχικά από τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα, σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από το βράδυ στα βόρεια εκ νέου θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες παροδικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στις ανατολικές Κυκλάδες και την ανατολική και Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς, στην Κρήτη τοπικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους.
Ανεμοι: Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αρχικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείων διευθύνσεων τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 και τοπικά στη Ρόδο έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις απογευματινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από το βράδυ οι άνεμοι εκ νέου θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00