Αρχική » ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974.

από Άκης Χουζούρης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09 Οκτωβρίου η τιμητική εκδήλωση για τους ήρωες συμπολίτες μας, που πολέμησαν κατά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με τέλεση τρισαγίου για την μνήμη των ηρώων από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Μπαχό Αθ. Στη συνέχεια χαιρετισμούς για την  σημασία της εκδήλωσης απεύθυναν, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ., ο Βουλευτής του ΚΙ.ΝΑΛ.              κ. Κατρίνης Μ., ο Υπαρχηγός (Ε.Α.) της Ελληνικής Αστυνομίας              κ. Σερέτης Ν., ενώ αναγνώστηκε και επιστολή του Βουλευτή της Ν.Δ.     κ. Νικολακόπουλου Α.

Επίτιμος καλεσμένος για την εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α.     κ. Λυκουρέντζος Αν., ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Σερέτης Α., μαζί με τον Υποστράτηγο (Ε.Α.) κ. Κοϊμτζόγλου Ν., και εξιστόρησαν με απόλυτη λεπτομέρεια τα γεγονότα όπως συνέβησαν, μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους τα προσωπικά τους βιώματα, από τις μάχες που έδωσαν στην μαρτυρική Κύπρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απόδοση τιμητικών πλακετών ως ελάχιστος φόρος τιμής στους καταδρομείς κ. Σερέτη Α., Υποστράτηγο Ε.Α. κ. Κοϊμτζόγλου Ν., και στον Κουρή Δ., που πολέμησαν στην Κύπρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Βουλευτής Ηλείας κ. Κατρίνης Μιχ., ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας κ. Μαρτζάκλης Απ., ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Συστήματος Υποδομών και Ποιότητας κ. Καλάκος Ν., ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βαρβαρέσος Κ., ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Βαρβαρέσος Γ., ο Αντιδήμαρχος κ. Ανύφαντής Π., Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και πολλοί Συνδημότες μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00