Αρχική » Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» για το Τοπικό Συμβούλιο Ανδραβίδας

Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κάστρου βρίσκεται ο Παναγιώτης Δρακόπουλος. Ο κ. Δρακόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

 «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε ο Παναγιώτης Δρακόπουλος. 

 Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Δρακόπουλο στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Ο Παναγιώτης Δρακόπουλος ειναι ελεύθερος επαγγελματίας στην Ανδραβίδα. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Δάφνης Ανδραβίδας εδώ και 15 χρόνια. Είναι ιδρυτής του αθλητικού συλλόγου Καλλισθένης. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00