Αρχική » Στο Νηπιαγωγείο Κατακόλου, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υπ. Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Στο Νηπιαγωγείο Κατακόλου, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υπ. Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

από Maria Petroutsa

Στο Νηπιαγωγείο Κατακόλου, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υπ. Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα, η Δρ. Αυγερινοπούλου, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε:

«Σήμερα ψηφίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα και την Ηλεία, για να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Για να δημιουργήσουμε το αύριο που αξίζει η χώρα μας, ο τόπος μας, εμείς και τα παιδιά μας! Για μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια.

Σήμερα ψηφίζουμε πάλι μπλε, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για την Ελλάδα, για το μέλλον μας. Σε αυτές τις εκλογές, οι συμπολίτες μου για άλλη μια φορά στο νομό Ηλείας και σε όλη τη χώρα, θα επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά. Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει σταθερότητα, ασφάλεια στα σύνορά μας, στο εσωτερικό της χώρας μας, σταθερές συνθήκες και ανάπτυξη για νέες θέσεις εργασίας, σταθερότητα στην οικονομία και ανάπτυξη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη δήλωσε πως οι πρώτες κινήσεις που θα κάνουμε είναι η αναδόμηση του κράτους. Μέσα στα τρία πρώτα νομοσχέδια που θα ψηφιστούν θα είναι και αυτό που θα προβλέπει την επιστροφή της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ υπό πλήρη κρατικό έλεγχο ενώ επίσης θα δοθούν αυξήσεις, σε συντάξεις και μισθούς. Και αυτά τα Νομοσχέδια είναι μόνο η αρχή μιας σειρά τομών που θα εξασφαλίζουν την ανάπτυξη αλλά και την κοινωνική συνοχή. Το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο για την περίοδο 2023-2027 είναι σαφές, με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και στην καθημερινότητα των πολιτών, με δικαιοσύνη, με στήριξη στους πιο αδύναμους, με κοινωνική συνοχή και με στόχο τις λιγότερες ανισότητες στην κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία έχει από την πρώτη στιγμή στηρίξει την οικογένεια, τους νέους μας, την τρίτη ηλικία, τον εργαζόμενο, τον δημόσιο τομέα, την επιχειρηματικότητα. Πολύ σημαντική τομή, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως τις επόμενες εβδομάδες, αφορά στην ανασυγκρότηση και στην ενίσχυση του ΕΣΥ, με 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, από τις οποίες θα ωφεληθεί και ο νομός Ηλείας. Ο δε τομέας της Παιδείας επίσης μας αφορά ιδιαίτερα. Στο νομό Ηλείας, ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα για την ανασυγκρότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την υπογραφή μνημονίων συνεργασίας, μεταξύ ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων. Η Ηλεία θα μπει πάλι στον ακαδημαϊκό χάρτη.

Κυρίαρχος στόχος της δεύτερης κυβερνητικής μας θητείας είναι να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα και να καθορίσουμε την εθνική πορεία για μια δεκαετία, να συνεχίσουμε στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου.

Είμαι σίγουρη ότι οι συμπολίτες μου και σήμερα θα στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία για να προχωρήσουμε σε ακόμη περισσότερες τομές. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, σταθερά – τολμηρά μπροστά!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00