Αρχική » Δ. Αυγερινοπούλου: Δυναμικό το παρών στην συνάντηση ετεροδημοτών και φίλων στην Αθήνα

Δ. Αυγερινοπούλου: Δυναμικό το παρών στην συνάντηση ετεροδημοτών και φίλων στην Αθήνα

από Maria Petroutsa


Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής, οι Ηλείοι ετεροδημότες έδωσαν το δυναμικό παρών στο κάλεσμα της υπ. Βουλευτού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο Athenian Riviera και δήλωσαν έτοιμοι να δώσουν τη «μάχη» για μια ισχυρή Κυβέρνηση με άνετη αυτοδυναμία. Η ισχυρή παρουσία των ετεροδημοτών στην Αθήνα επιβεβαίωσε ότι ο Νομός αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τέσσερα αυτά χρόνια στην Ηλεία και επιθυμεί να παραμείνει η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης, σταθερής και ποιοτικής ανάπτυξης. Η κα Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε προσωπικά, έναν – έναν, για την αγάπη και την στήριξη στον κοινό αγώνα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και επικοινώνησε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για να συνεχίσουμε στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου, με το θετικό πρόσημο της προηγούμενη τετραετίας.


Η κα Αυγερινοπούλου επισήμανε ότι «Όλοι πρέπει να προσέλθουμε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου! Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Την Κυριακή ψηφίζουμε για να παραμείνει η χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης και δίνουμε στην Νέα Δημοκρατία την δύναμη που χρειάζεται για μια δεύτερη τετραετία, για να παραμείνουμε σε τροχιά βιώσιμης, σταθερής και ποιοτικής ανάπτυξης. Για μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια, με νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και καλύτερους μισθούς για όλους».


Προσκάλεσε δε τους Ηλείους να δώσουν το ισχυρό παρών στην προσυγκέντρωση και την κεντρική προεκλογική ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και μελλοντικού Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή, 23 Ιουνίου, και ώρα 20:00 στην Πλατεία Συντάγματος.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η πρ. Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Νοτίου Τομέα, κα Σοφία Βούλτεψη, ο Υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. Νοτίου Τομέα Αθηνών και πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Υπ. Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Τάσος Ζαχαρόπουλος, ο Τομεάρχης Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Θωμαΐδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Γλυφάδας, κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ομότιμος Καθηγητής Χημείας Περιβάλλοντος και Ωκεανογραφίας του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη (MIO-ECSDE), κ. Μιχαήλ Σκούλλος, η Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΕΚΠΑ, Δρ. Πολυξένη Νικολοπούλου – Σταμάτη, ο Πρόεδρος του Ελληνοινδικού επιμελητηρίου, Άγγελος Τσαβδάρης, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος ΕΚΑΠΤΥ, κα Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη η επιχειρηματίας και μέλος της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), κα Κέλλυ Μαρινάκη, ο επιχειρηματίας και Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τανάγρας, κ. Δημήτρης Δάβρης, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και αθλητικού χώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00