Αρχική » Η 2η εθελοντική αιμοδοσία της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Η 2η εθελοντική αιμοδοσία της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

από Maria Petroutsa

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας. Οι αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας οφείλουμε να προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με συνεχείς δράσεις. Στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας, μέσα από μια ολιγόλεπτη και συνάμα ανώδυνη διαδικασία προσφέραμε το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπο την ίδια την ζωή. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, μόνο προσφέρεται για αυτό μέσα από αυτήν την διαδικασία μεταφέραμε στην κοινωνία το μήνυμα της πανανθρώπινης αλληλεγγύης.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συναδέλφους και φίλους για την συμμετοχή τους καθώς και στην διευθύντρια αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αμαλιάδας κ.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Γιάννα για την αγαστή συνεργασία, επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας καθώς και τον σύνδεσμο αποστράτων Αστυνομικών του νομού.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εφημέριους του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αμαλιάδας για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού όπου έλαβε χώρα η εθελοντική αιμοδοσία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00