Αρχική » Ετήσια συνάντηση των Europe Directs στο Στρασβούργο

Ετήσια συνάντηση των Europe Directs στο Στρασβούργο

από Άκης Χουζούρης

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο φιλοξένησε για πρώτη φορά την ετήσια συνάντηση και εκπαίδευση των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct (EDICs) από την Ελλάδα και την Κύπρο, σε συνδιοργάνωση των Αντιπροσωπειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε Αθήνα και Λευκωσία των Γραφείων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μεταξύ άλλων, οι υπεύθυνοι των κέντρων παρακολούθησαν τις εργασίες της ολομέλειας και ενημερώθηκαν από Έλληνες και Κύπριους ευρωβουλευτές και επιτρόπους και στελέχη του ΕΚ και της Επιτροπής για στρατηγικές και εργαλεία αντιμετώπισης της παραπληροφόρησης, τις προτεραιότητες της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου αλλά και τις προκλήσεις στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές του 2024.

Την αποστολή συνόδευσε η αναπληρώτρια επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής επιτροπής, Ελένη Παλαιολόγου και ο επικεφαλής του γραφείου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Αθήνα, Κώστας Τσουτσοπλίδης. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Επικεφαλής του Κέντρου ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Μαρία Βουτσινά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00