O Ανδρέας Παπαδάκος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο προσωπικό του γραφείο

Ο Ανδρέας Παπαδάκος το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του μαζί με τους συνεργάτες του στο προσωπικό του γραφείο το οποίο βρίσκεται Δημοκρίτου 3 στην Αμαλιάδα.

Στο προσωπικό του γραφείο στεγάζεται επίσης ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας και το ενημερωτικό site Mantato.

H πίτα ήταν δημιουργία της Δέσποινας Καφύρα και την στόλιζε ένα όμορφο γούρι σε σχήμα ροδιού.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος συγκέντρωσε όλους τους συνεργάτες του στο προσωπικό του γραφείο και αφού έδωσε τις ευχές του μοίρασε τα κομμάτια.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Κώστας Παπαδάκος, ο Γενικός Διευθυντής Ανδρέας Νικολάκος, ο Γενικός Αρχηγός Ιωάννης Μπίρης, η Ταμίας Μαρία Κρινά, το αναπληρωματικό μέλος του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργος Παπαδάτος, ο Διευθυντής του Μαντάτο και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας Άκης Χουζούρης και η υπεύθυνη σύνταξης του Μαντάτο Μαρία Πετρουτσά, έλαβαν τα κομμάτια τους από τον κ. Παπαδάκο με τις καλύτερες ευχές.

Τυχερή στάθηκε η υπεύθυνη σύνταξης του Μαντάτο Μαρία Πετρουτσά, όπου και κέρδισε το φλουρί. Από την συντακτική ομάδα του Μαντάτο ευχόμαστε μια καλή χρονιά σε όλους !

Related posts

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη’’

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρώην Υπουργό Φίλιππο Σαχινίδη

”Ο Δήμος Ήλιδας θα συνεχίζει να συμβάλλει στο «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας” – Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παρέδωσε τιμητικό βραβείο στον Ισίδωρο Κούβελο