Αρχική » Kolibri sessions….Ταξίδι στον Αμερικανικό Νότο στην καρδιά της Αμαλιάδας.

Kolibri sessions….Ταξίδι στον Αμερικανικό Νότο στην καρδιά της Αμαλιάδας.

από Maria Petroutsa

Οι θαμώνες του Retro Cafe στην Αμαλιάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άλλο ένα επετειακό live για τα 30 χρόνια της επιχείρησης. Ένα φοβερό δίδυμο που αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο ( κιθάρα – φωνή) και τον Γιάννη Κυριαζόπουλο ( κιθάρα-φυσαρμόνικα-φωνή) μας ταξίδεψε στην καρδιά του Αμερικανικού Νότου με τα μοναδικά blues rock, bluegrass και country ακούσματα που με επιδεξιότητα πρόσφεραν στο κοινό της Αμαλιάδας.

Ο ήχος τους είναι φρέσκος, ζωντανός και γεμάτος ενέργεια, με εξαιρετικές μελωδίες και εκρηκτικά μουσικά σόλο.

Από τον παραδοσιακό ήχο του bluegrass μέχρι την εκρηκτική ενέργεια του rock και την συναισθηματική ειλικρίνεια των blues, οι Kolibri Sessions προσφέρουν ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο χαρακτήρα και πάθος.

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν απότομα στα ύψη και αρκετός κόσμος κάθισε να απολαύσει το δίδυμο και έξω. Μέσα οι φανατικοί θαμώνες συνόδευαν τους μουσικούς με χορευτικές κινήσεις, επιφωνήματα και χειροκροτήματα. Το Μαντάτο είναι πάντα εκεί να προωθήσει τέτοια ξεχωριστά event.

Ο ιδιοκτήτης Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος, περήφανος με το προσωπικό του που για άλλη μια φορά έγραψε ιστορία με άλλο ένα μοναδικό επετειακό του live για τα 30 χρόνια Ρετρό.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι παραγγελίες απο το κοινό.

Στον ήχο φυσικά ο Βασίλης Μπαντούνας.

Καθώς κυλούσε συναρπαστικά η βραδιά είχαμε την ευχάριστη έκπληξη για μια guest εμφάνιση από άλλον έναν ταλαντούχο μουσικό τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο από τον Κόροιβο. Ο Κωνσταντίνος πάνω στον ήχο των blues τραγούδησε στα Ελληνικά. Το κοινό τον δέχτηκε με ενθουσιασμό. Και έτσι βυθισμένοι στο συναίσθημα υπό τους ήχους της κιθάρας και της φυσαρμόνικας άλλο ένα live έφτασε στο τέλος του.

Φυσικά στο τέλος δεν έλειψε το οικογενειακό πορτραίτο με τους μουσικούς, το προσωπικό του Ρετρό και τους φανατικούς θαμώνες.

Εμείς ευχόμαστε να τους ξαναδούμε σύντομα. Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την βραδιά:

Φωτογραφίες για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά, Λάμπης Βασιλάτος

Βίντεο – Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00