«H Καρδιά της Αθλητική Καρδιολογίας χτυπά στην Αρχαία Ολυμπία»

Το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο «Sports Cardiology 2023» με Διεθνή Συμμετοχή , φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, στην αρχαία Ολυμπία, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023, υπό την προεδρία του επεμβατικού καρδιολόγου, Διευθυντή B’ Καρδιολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Adjunct Professor in Cardiology, E.U.C.  και Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Αθλητικής Καρδιολογίας, κ. Σπύρου Παπαϊωάννου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανελλήνιου ιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, του American Heart Center, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σύλβιας Ιωάννου και του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών.

Related posts

Η Τράπεζα Πειραιώς στη Βάρδα παραμένει και επίσημα σε λειτουργία

Αναβιώνει την ερχόμενη Κυριακή στην Αμαλιάδα από το Δήμο Ήλιδας, τον ΣΕΓΑΣ και το ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας, το μεγάλο μίτινγκ στίβου ΚΟΡΟΙΒΕΙΑ 2024

Εθελοντική δράση καθαρισμού του Δρυόδασους Φολόης