Αρχική » Ψήφος εμπιστοσύνης στην Γιάννη Λέντζα: Τέτοια συγκέντρωση δεν ξανάγινε στα Λεχαινά!

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Γιάννη Λέντζα: Τέτοια συγκέντρωση δεν ξανάγινε στα Λεχαινά!

από Maria Petroutsa

Τέτοια συγκέντρωση δεν ξανάγινε στα Λεχαινά! Αυτή είναι η παραδοχή που έγινε από όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Λέντζα στην έδρα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της «Νέας Πορείας» έλαβε νέα ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες που πλημμύρισαν την οδό Πολυτεχνείου στα Λεχαινά μπροστά από το Δημαρχείο!

«Τα Λεχαινά έδειξαν τον θριαμβευτή των εκλογών απόψε!», είπε ο Γιάννης Λέντζας κλείνοντας την ομιλία του. Μια ομιλία που περιείχε τον αναλυτικό απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής του Αρχής, με έμφαση στα έργα που έγιναν στα Λεχαινά, καθώς και τους στόχους για τη νέα πενταετία. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης δεσμεύτηκε για «κάτι που ίσως φαντάζει αυτονόητο, αλλά οφείλει να καταγραφεί», όπως τόνισε χαρακτηριστικά: Οι ΑΠΟΘΗΚΕΣ του ΑΣΟ στα Λεχαινά θα ονομαστούν Πολυχώρος Πολιτισμού «Ανδρέας Καρκαβίτσας»! 

«Ήρθε η ώρα να τιμηθεί όπως του αξίζει ο μεγαλύτερος συγγραφέας που γέννησαν τα ηλειακά χώματα!», είπε ο Γιάννης Λέντζας.

«Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο, έχουμε όρεξη για δουλειά!», ανέφερε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και επέμεινε στην λέξη «πρόγραμμα», καθώς όπως επεσήμανε: «Η αντίπαλη παράταξη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!». 

«Το μοναδικό που προτείνουν είναι να επιστρέψει ο Δήμος στο σκοτάδι και στην μιζέρια! Αυτοί είναι το σκοτάδι, εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ το ΦΩΣ!», τόνισε ο Γιάννη Λέντζας καταχειροκροτούμενος!

Στο τέλος της ομιλίας ο Γιάννης Λέντζας παρουσίασε του όλους τους δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους της «Νέας Πορείας». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00