Αρχική » Υποψήφιος με τον Ανδρέα Παπαδάκο ο Πέτρος Πυλαρινός

Στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου ο Πέτρος Πυλαρινός ο οποίος ενώνει μαζί του δυνάμεις για έναν καλύτερο δήμο με μέλλον για όλους. Ο ίδιος εξηγεί «Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου, αποφάσιασα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ήλιδα 36», με την επιθυμία και βούληση να προσφέρω με την εμπειρίας μου και όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του δήμου μας.
Πρωταρχικώς μου στόχος να παλέψω για την αναβίωση των ξεχασμένων κοινοτήτων, την προώθηση των φλεγόντων ζητημάτων του τόπου μας με έμφαση στην αναγέννηση, διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας παράδοσης με την ενίσχυση των παραδοσιακών πολιτιστικών συλλόγων και στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας μέσω των αθλητικών σωματείων.
Αταλάντευτες αρχές μου όπως η εντιμότητα, η διαφάνεια, η δικαιοσύνης και η ανιδιοτελής προσφορά στον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο, αποτελούν τον οδηγό της νέας προσπάθειάς μου. Η μέχρι τώρα πορεία μου και ενασχόλησή μου με τα κοινά παρέχουν τα εχέγγυα να εμπιστευθείτε την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παπαδάκου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00