Αρχική » Εκκίνηση από Αρχαία Ολυμπία για το 10ο Tour du Peloponnese

Εκκίνηση από Αρχαία Ολυμπία για το 10ο Tour du Peloponnese

από Maria Petroutsa
                            


-Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου
Το 10ο Tour du Peloponnese, με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία, έρχεται να γοητεύσει και πάλι τους λάτρεις του κλασικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, με 70 ομάδες, 200 άτομα, 18 χώρες, 21 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας και 8 πλήρεις ημέρες στην Ελλάδα.
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει Αρχαία Ολυμπία (όπου και η πανηγυρική αφετηρία) και Καλαμάτα στις 2 Οκτωβρίου, Καρδαμύλη, Λιμένι, Αρεόπολη στις 3 Οκτωβρίου, Γύθειο, Σκάλα, Μονεμβάσια στις 4 Οκτωβρίου, Κυπαρίσσι, Σπάρτη, Μύστρα στις 5 Οκτωβρίου και Ναύπλιο με τελικό προορισμό τις Σπέτσες την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Εκεί και η καθιερωμένη Νυχτερινή Ειδική Δοκιμασία που παραδοσιακά ολοκληρώνει κάθε TdP όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν το Tour du Péloponnèse οι «μυημένοι».
Το Tour du Peloponnese αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου και του Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ. Τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Σπετσών. Χορηγοί και υποστηρικτές είναι ο όμιλος Συγγελίδη, η champagne Philipponnat, η ΑΝΕΚ και Superfast Ferries, η ΝP ασφαλιστική και η LOG•INS καθώς και το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00