Αρχική » Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Γιώργος Κοτσιλίμπας

–           Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Η παράταξή μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται δραστήριους ανθρώπους» 

Στον εκλογικό συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου μετέχει ο Γιώργος Κοτσιλίμπας.

Πρώην ανώτατος αξιωματικός, Ιπτάμενος, της Πολεμικής Αεροπορίας, που διετέλεσε σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων και Δ/τής της 117 Π.Μ., ακόλουθος για δυο χρόνια στην ελληνική Πρεσβεία στις ΗΠΑ, αντιπρόσωπος της χώρας σε αντίστοιχα γκρουπ και πάνελ του ΝΑΤΟ. Ακόμα έχει μετάσχει με επιτυχία στη διοίκηση ιδιωτικών επιχειρήσεων και αθλητικών συλλόγων, ενώ έχει εκλεγεί το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου.    

Ο κ. Αντωνακόπουλος ανακοίνωσε την συμμετοχή του κ. Κοτσιλίμπα στο ψηφοδέλτιό του, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου, δηλώνοντας:

«Είναι χαρά και τιμή για την παράταξη μας η συστράτευση σε αυτήν, του Γιώργου Κοτσιλίμπα, διακεκριμένου πρώην ανώτατου αξιωματικού Ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας, με εμπειρία και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και με εγνωσμένη εμπειρία στη διοίκηση φορέων και συλλόγων που έχει διατελέσει. Ιδιότητες και γνώσεις δηλαδή, που συμπυκνώνουν στο πρόσωπο του σημαντικά απαιτούμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: δημοκρατικότητα, διαφάνεια καθώς και αποτελεσματικότητα. Που αποτελούν και βασικά ζητούμενα από την κοινωνία.

Με ανθρώπους χρήσιμους, που έχουν περπατήσει σε καθαρούς δρόμους όπως ο Γιώργος, που έχει δοκιμαστεί – κι όπως λέμε «ο χρυσός στη φωτιά δοκιμάζεται» – που διαθέτει φερεγγυότητα κι έχοντας αποδείξει από την πορεία του και την παρουσία του ποιός είναι. Η προσφορά του σε φορείς και θεσμούς, η διοίκηση που έχει ασκήσει και με νομιμότητα και με ανθρώπινο πρόσωπο, όπως κι η καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτόν, είναι εχέγγυα επιτυχίας.

Η παράταξή μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται δραστήριους ανθρώπους που έχουν αποδείξει στην πολύχρονη ενασχόλησή τους με τα κοινά, την αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν και νεότερα σχετικά».

   * * *  Ο κ. Κοτσιλίμπας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για τα θερμά του λόγια και δήλωσε: «Είναι τιμή μου που μετέχω στον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου. Ως ενεργός πολίτης σε όλη μου τη διαδρομή μετέχω με διάφορους τρόπους στα δρώμενα της κοινωνίας κι αυτό αποτελεί στάση ζωής για μένα. Επιθυμώ να αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο, είτε ατομικά, είτε μέσα από συλλογικές δράσεις. Σε μια εποχή που η κοινωνία δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό δεν συμμετέχει, σε μια εποχή που η χώρα μας βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο σε πολλούς σημαντικούς τομείς, πρέπει όλοι οι πολίτες που έχουν ένα όραμα για το καλύτερο στην κοινωνία, στον τόπο τους, στη χώρα, να εμπλακούν σε αυτή τη διαδικασία.

Με σκέτη κριτική και με …αναθέματα δεν αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει να βγούμε μπροστά, να συγκρουστούμε όπου χρειαστεί και να μην ξεχνάμε πως ο “κόπρος του Αυγεία” όπου υπάρχει, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά, θέλει προσπάθεια και συμμετοχή για να καθαρίζεται, έστω όσο γίνεται. Μπορούμε και πρέπει να συνεισφέρουμε για μια καλύτερη πόλη, για έναν καλύτερο Δήμο. Τα σημάδια και η εικόνα ως τώρα είναι θετικά. Πραγματικά, ήδη αλλάζουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Στόχος είναι ακόμα περισσότερα κι ακόμα καλύτερα. Να συγκρουστούμε με τις όποιες λάθος νοοτροπίες υπάρχουν και να ξέρουμε κι ότι ακόμα και αν σε κάποιες αλλαγές υπάρξουν στην αρχή αντιδράσεις, όταν τελικά ο πολίτης βλέπει ότι γίνεται κάτι καλό, τότε ακολουθεί. Υπάρχουν δυστυχώς στην περιοχή μας κάποιες κακές νοοτροπίες, εδραιωμένες με λάθος τρόπο. Και εμφανίζονται κι άτομα που απλά και μόνο θέλουν να απαξιώνουν το κάθε τι…

Με αυτές τις σκέψεις κι αυτούς τους στόχους, αποφάσισα να μετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συστρατευόμενος με τον δήμαρχο κ. Αντωνακόπουλο και θέλοντας να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που ήδη γίνεται και που θα συνεχιστεί ακόμα πιο εντατικά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00