Αρχική » Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Νίκος Κατελούζος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Νίκος Κατελούζος

από Maria Petroutsa

Στο πλευρό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου συντάσσεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Νίκος Κατελούζος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με κύρια ενασχόληση στον αγροτικό τομέα, ο κ. Κατελούζος έχει διατελέσει σύμβουλος στην ΕΑΣ Πύργου-Ολυμπίας επιδεικνύοντας έντονη συνδικαλιστική δράση σε αγώνες και διεκδικήσεις των αγροτών της ευρύτερης περιοχής. Επί σειρά ετών ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ εξελέγη πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2019, με την παράταξη «Πύργος Έργο Πολιτών», από την οποία έχει ήδη ανεξαρτητοποιηθεί.

  • «Άνθρωποι με κοινά οράματα και στόχους ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξή μας για το καλύτερο μέλλον του δήμου μας» δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος, καλωσορίζοντας τον κ. Κατελούζο στο ψηφοδέλτιό του. «Ο κ. Κατελούζος, ένας άνθρωπος δραστήριος, ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, με έντονη συνδικαλιστική δράση και πάντα δίπλα στον πολίτη κι ειδικά τον αγρότη, έχει να προσφέρει πολλά. Τον καλωσορίζουμε για να εργαστούμε όλοι μαζί για μια νέα εποχή του Δήμου μας, βασισμένη σε σχέση έντιμης, ειλικρινούς και εποικοδομητικής συνεργασίας, όπως απαιτούν η προοπτική και οι σύγχρονες ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας».
  • Ο κ. Κατελούζος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για τα θερμά του λόγια και δήλωσε: «Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, γιατί είναι ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους, που μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, να αλλάξει την πόλη και τις τοπικές μας κοινότητες. Ήδη, στα χρόνια της πρώτης του θητείας έχει δείξει τα πιο θετικά δείγματα γραφής. Και θέτω τις δυνάμεις μου στις υπηρεσίες του ώστε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, όλοι μαζί, το όραμα και το έργο του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00