Αρχική » Το Νίκο Χαρδαλιά συνόδεψε στην περιοδεία του ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας

Το Νίκο Χαρδαλιά συνόδεψε στην περιοδεία του ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας

από Maria Petroutsa

Να δώσουν άνετη πλειοψηφία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. κάλεσε τους πολίτες ο Ανδρέας Νικολακόπουλος


«Αυτοδύναμη κυβέρνηση για να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες»


Μήνυμα σταθερότητας με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., μετέφερε στους πολίτες της Ηλείας ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος συνόδεψε στην περιοδεία του στο Νομό τον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά.
Ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Ηλείας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τόνισε πως στις 25 Ιουνίου οι πολίτες έχουν μία επιλογή για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες.
Αναφερόμενος εξάλλου στον Νίκο Χαρδαλιά, ο κ. Νικολακόπουλος υπογράμμισε πως ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του στο ζήτημα της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Πύργου με έναν στρατιωτικό ιατρό, για την κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος, καθώς επίσης και στην απόφαση της εγκατάστασης σε τέσσερα χρόνια περίπου των F-35 στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας, την οποία ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έχει επισκεφτεί πολλές φορές, γεγονός που σημαίνει ότι ξεκινάει άμεσα μία επένδυση που θα φτάσει τα 150 εκατ. ευρώ.
«Δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός προκειμένου στις 25 Ιουνίου οι πολίτες να δώσουν άνετη πλειοψηφία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ., για να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις και να γίνουν τα απαραίτητα αναπτυξιακά βήματα, που έχει ανάγκη η χώρα μας» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00