Αρχική » ”Το μυστικό των επτά θαλασσών” παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας

”Το μυστικό των επτά θαλασσών” παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Το νέο βιβλίο παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας της συγγραφέως με καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας κας Μαρίας Συλαϊδή, υπό τον τίτλο: «Το μυστικό των Επτά Θαλασσών» από τις εκδόσεις Διάνοια, παρουσιάστηκε σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλου, μελών της δημοτικής αρχής και πλήθους πολίτων.

Για το βιβλίο μίλησαν -εκτός την ίδια τη συγγραφέα του βιβλίου- και η επίσης συγγραφέας κα Έλενα Κακολύρη, όπως και ο εκπαιδευτικός – ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ήλιδας πάνω σε θέματα Παιδείας κ. Ιωάννης Ντακούλιας.

Το βιβλίο αποτελεί το ομορφότερο ταξίδι της συγγραφέως, όπως η ίδια αποκάλυψε και μπήκε στη ζωή της με έναν απρόσμενο τρόπο, τη στιγμή που χρειαζόταν τη μαγεία των παραμυθιών περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η κυρία Συλαϊδή επεσήμανε -μεταξύ άλλων- ότι γράφει για να μπορεί να δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα στον κόσμο της πραγματικότητας και τον κόσμο της φαντασίας, καθώς πιστεύει ότι αυτές οι γέφυρες συνδέονται μεταξύ τους με μια χρυσή κλωστή, που αν μπορέσεις να την ακολουθήσεις τότε η μαγεία δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00