Αρχική » Τουρίστες γίνονται ανάδοχοι ελαιόδεντρων στο Αρκούδι

Τουρίστες γίνονται ανάδοχοι ελαιόδεντρων στο Αρκούδι

από Άκης Χουζούρης

Ο Χρύσανθος Μουρτζίνης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας Κληματαριά, δίδει για υιοθεσία ελαιόδεντρα παραγωγής του, σε ξένους τουρίστες οι οποίοι τα χρόνια αυτής της προσπάθειας, έχουν «αγκαλιάσει» την πρωτοβουλία. 

Από το 2020 μέχρι και σήμερα έχουν υιοθετηθεί 105 ελαιόδεντρα από Γερμανούς, Γάλλους, Αυστριακούς, Πολωνούς, Σλοβάκους και Ρουμάνους πολίτες, οι οποίοι κάνουν τις διακοπές τους στην Ηλεία και αποφάσισαν να λάβουν μέρος σε αυτή την πρωτόγνωρη πρωτοβουλία του κ. Μουρτζίνη.

«Μετά από τη χρόνια φιλία με τους τουρίστες πελάτες μας από την ταβέρνα μας που έχουμε στο Αρκούδι, και ύστερα από αρκετές ανταλλαγές δώρων όλα αυτά τα χρόνια θέλοντας να δείξουμε την αγάπη που έχουν και αυτοί προς την χώρα μας και την περιοχή μας, ξεκινήσαμε αυτή την πρωτοβουλία να δίνουμε την δυνατότητα στους τουρίστες να υιοθετήσουν ένα ελαιόδεντρο ώστε να προωθήσουμε και το λάδι μας και τον τουρισμό. αναφέρει ο κ. Μουρτζίνης.

Ο κ. Μουρτζίνης, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφ. «Πατρίς» πως και τη φετινή χρονιά, πολλοί τουρίστες ενδιαφέρθηκαν να υιοθετήσουν ένα ελαιόδεντρο ενώ στις υιοθεσίες αυτές συμμετείχαν ακόμα και σχολεία που ήρθαν στην περιοχή μέσω του προγράμματος Erasmus.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00