Τοποθέτηση καρδιολόγου στο Γ.Ν. Αμαλιάδας

Μετά από πολύ καιρό υπογράφτηκε σύμβαση με Ιδιώτη καρδιολόγο πλήρους απασχόλησης με το Γ.Ν. Αμαλιάδας. Η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και του Ιδιώτη καρδιολόγου κ. Γ. Παναγούλια.

Η σύμβαση είναι μέχρι τις 31/12/2021. Αυτό σημαίνει οτι για 3 μήνες, μαζί με την επικουρική βοήθεια και 2ου καρδιολόγου, σε λίγες μέρες η επίσημη ανακοίνωση, μπορεί να λειτουργήσει ο Χειρουργικός τομέας (Χειρουργεία και Ορθοπεδικά) μετά από το “κλείσιμο” από το Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας.

Οι επόμενες κινήσεις είναι να γυρίσει η Αναισθησιολόγος της Αμαλιάδας καθώς και το προσωπικό, ειδικά της χειρουργικής – ορθοπεδικής, έτσι ώστε με το τέλος της Πανδημίας να είναι η αρχή για το πολύπαθο μέλλον του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Παράλληλα θα πρέπει να έχουμε το νου μας για τη μεγάλη προκήρυξη των 4 Γιατρών που λήγει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Μετά και την επίσημη ανακοίνωση για αυξημένα κίνητρα, υπάρχει ενδιαφέρον και αναμένονται καλά νέα και αυτή την πλευρά.

ΣΥΝΤΑΞΗ

Related posts

Υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού

Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας το 4ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Ηλείας που διοργανώνει το τοπικό παράρτημα της Ελληνική Μαθηματικής Εταιρείας