Αρχική » ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ


Ν. Κοροβέσης: «Είμαστε εδώ για όλους!»
• Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού βλέποντας μια ακόμα δέσμευσή του προς την τοπική κοινωνία να παίρνει σάρκα και οστά
Ένα νέο υπαίθριο γυμναστήριο και χώρος αναψυχής αναμένεται να παραδοθεί το προσεχές διάστημα, αυτή τη φορά στο Επιτάλιο, εξυπηρετώντας την ανάγκη αλλά και την επιθυμία των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα της νέας γενιάς για άθληση και ψυχαγωγία.
Την πορεία των εργασιών στο νέο υπαίθριο γυμναστήριο το οποίο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα όργανα τελευταίας τεχνολογίας διαπίστωσε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Κοροβέσης ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο και ενημερώθηκε από τον εργολάβο του έργου για την πρόοδο της κατασκευής του, λαμβάνοντας την διαβεβαίωση πως τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο και θα παραδοθεί προς χρήση στο κοινό.


Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συγκεκριμένη εξέλιξη, βλέποντας μια ακόμα δέσμευσή του προς την τοπική κοινωνία να παίρνει σάρκα και οστά.
«Είμαστε εδώ για όλους και κυρίως για την νεολαία της περιοχής. Κατανοούμε την ανάγκη των πολιτών να αθληθούν και να βρουν διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και είμαι βέβαιος πως και αυτό το υπαίθριο γυμναστήριο, εδώ στο Επιτάλιο, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τα πιο υπερσύγχρονα όργανα θα το αγκαλιάσουν οι πολίτες και θα γίνει μια κυψέλη εξωστρέφειας και ανάτασης της ψυχικής και σωματικής υγείας. Συνεχίζουμε κοιτώντας μόνο μπροστά και μόνο το καλό των συμπολιτών μας», δήλωσε ο κ. Κοροβέσης.
Και το έργο αυτό, όπως και όσα προηγήθηκαν ή θα ακολουθήσουν, είναι μέρος του προγράμματος αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της Περιφέρειας από το πρόγραμμα “Αντώνης Τσίτσης” προϋπολογισμού περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ. Στην Ηλεία περιλαμβάνει ανάλογα υπαίθρια γυμναστήρια και χώρους αναψυχής σε 60 χωριά σε όλο το νομό και συνολικά 180 και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00