Αρχική » Τετάρτη 6/10/2021, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η πρώτη διαγραφή

Τετάρτη 6/10/2021, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η πρώτη διαγραφή

από Άκης Χουζούρης

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον κ. Μπογδάνο μετά τις τελευταίες του δηλώσεις για τη Χούντα για τον εμφύλιο και τα άλλα ωραία που πάνε την Ελλάδα στο κακό παρελθόν, όπως ανάφερε ο εμπλεκόμενος στο περιστατικό υπουργός εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας.

Το θερμό επεισόδιο -αλλού το περιμέναμε, στο Αιγαίο με τους Τούρκους – πραγματοποιήθηκε στη Βουλή στη συζήτηση για τη Συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας, όταν ο κ. Δένδιας επιτέθηκε σφοδρά στον πρώην δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού και νυν Βουλευτή κ. Μπογδάνο “ρίχνοντας” πάσα στον πρωθυπουργό να τον ξεφορτωθεί.

Τώρα έχουμε τον κ. Μπογδάνο στη Βουλή. Μόνο του. Ή μήπως όχι; Η αναταραχή στα δεξιά της Δεξιάς υπάρχει και είναι νωπά τα περιστατικά βίας ακροδεξιών ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Μήπως μπορεί να εκφραστούν αυτές οι ομάδες και να συστοιχηθούν μέσα από τις πολιτικές κινήσεις του κ. Μπογδάνου;

Ίσως η Ιστορία να μην τελειώνει εδώ με τον κ. Μπογδάνο. Μπορεί να ξεκινά. Άλλωστε η πορεία μέχρι τις εκλογές φαίνεται να πηγαίνει μακριά, παρόλο που ζούμε προεκλογικές στιγμές. Και να μην είναι και τόσο ανέμελες οι κινήσεις των στελεχών της Ν.Δ. σε σχέση με την πρώην Σαμαρική, σκληρή, “Δεξιά” ομάδα εντός του κόμματος.

ΣΥΝΤΑΞΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00