Αρχική » Τεράστια επιτυχία η εντυπωσιακή συναυλία με την Αναστασία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Τεράστια επιτυχία η εντυπωσιακή συναυλία με την Αναστασία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

από Maria Petroutsa

  • «Πρώτη φωνή» η νέα γενιά της πόλης!

Το πιο ηχηρό «παρών» έδωσε η νέα γενιά της πόλης στην συναυλία της Αναστασίας το βράδι της Δευτέρας (26/6), στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Πολλές εκατοντάδες μαθητές διασκέδασαν με τα τραγούδια της δημοφιλούς νεαρής τραγουδίστριας, ενώ από τη συναυλία δεν έλειψαν και πολίτες όλων των ηλικιών, κατακλύζοντας κυριολεκτικά όλο τον χώρο της πλατείας!

Η συναυλία, διοργανώθηκε από τον Δήμο Πύργου, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, το Τμήμα Παιδείας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Πύργου, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Ένα εορταστικό γεγονός που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται, με τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο να ανακοινώνει την καθιέρωσή του.

 – Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε όλους τους μαθητές που περίμεναν με ενθουσιασμό να ξεκινήσει η συναυλία, ευχήθηκε καλή πρόοδο και ένα υπέροχο καλοκαίρι σε όλους.  «Αυτή η γιορτή είναι για σας, για όλους τους μαθητές με τη λήξη της σχολικής περιόδου και γίνεται θεσμός. Η παρουσία σας εδώ είναι η απόδειξη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Το δρόμο που «ανοίγει» η νέα γενιά. Το δρόμο που θέλει η πόλη μας: η νεολαία να είναι μπροστά!».

Τους μαθητές και όλο το κοινό καλωσόρισε επίσης η πρόεδρος του ΔΟΠΠ Διονυσία Κατσικονούρη και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Περικλής Πατσούρης.

Τη συναυλία «άνοιξε» ο νεαρός τραγουδιστής Πρόδρομος, για να ακολουθήσει η εντυπωσιακή Αναστασία με τα τραγούδια της που έχουν «σπάσει» ρεκόρ πωλήσεων και προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και με επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00