Αρχική » Ξεφτιλίζει τους θεσμούς ο Λυμπέρης

Ξεφτιλίζει τους θεσμούς ο Λυμπέρης

από Maria Petroutsa

Ενώ θα περίμενε κανείς την “απόσυρση” των θεμάτων για το Κάμπινγκ και για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος συνέχισε και χθες να “παίζει” παιχνιδάκια και να αγνοεί τους γύρω του.

Όσον αφορά το θέμα του Κάμπινγκ διαβάστε την πρόταση αίσχος που δέχτηκε ο Δήμος Ήλιδας:

Στο έγγραφο της ΕΤΑΔ δείχνει οτι η βραχυχρόνια μίσθωση έχει όρους οικονομικών προσφορών και είναι επιφανειακή ως προς το Δελτίο τύπου και τους πανηγυρισμούς του Δημάρχου Ήλιδας.

Όσον αφορά το άλλο θέμα πολλοί της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης ρώτησαν το Δήμαρχο γιατί απευθύνθηκε η Διοικήτρια στο Δήμο για χρήματα στο ύψος των συνολικά 10.000€ ενώ αφενός είναι αρχές καλοκαιριού και μάλλον υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου ή σε άλλες δομές του Υπουργείου Υγείας (Πύργου, 6ης ΥΠΕ) ή και στον ίδιον το δωρητή τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο που δώρησε τα μηχανήματα πριν 4 χρόνια. Από τις ερωτωαπαντήσεις φάνηκε η μεθόδευση εναντίον του θεσμού του Νοσοκομείου, που θεωρείται “μαγαζάκι” από κάποιους και γίνονται “παιχνίδια” για πολιτικούς σκοπούς. Ο Δήμαρχος λασπολόγησε για να διαφύγει και αναφέρθηκε σε φράσεις που διοχετεύτηκαν ψευδώς πριν 4 χρόνια και έχουν καταδικαστεί.

Δείτε το έγγραφο της Διοικήτριας που δεν έχει χρήματα και ζητά βοήθεια:

Η αντιπολίτευση κατακεραύνωσε το Δήμαρχο που για άλλη μια φορά νομίζει οτι επιβιώνει ξεφτιλίζοντας θεσμούς (ΕΤΑΔ, Νοσοκομείο Αμαλιάδας) και ανθρώπους.

Ρεπορτάζ της εφ. ΠΑΤΡΙΣ:

Εκτός απο τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της νέας Δημοτικής Παράταξης Ήλιδα 36 κ. Γιάννης Χριστόπουλος, έθεσε τα πράγματα στην σωστή βάση τους υπερασπιζόμενος τον Ανδρέα Παπαδάκο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε την παρέμβαση του κ. Τσαούση για το νοσοκομείο Αμαλιάδας και τις δωρεές του Ανδρέα Παπαδάκου λέγοντας κιόλας οτι τα παιχνίδια του κ. Λυμπέρη εμπλέκουν το μέλλον του νοσοκομείου. Όσον αφορά το δημοτικό κάμπινγκ ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα, ανάλυσε το έγγραφο της ΕΤΑΔ και τόνισε την διαχρονική απαξίωση του χώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00