Αρχική » Τελέστηκε ο αγιασμός στον Αστέρα Αμαλιάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2023-2024

Τελέστηκε ο αγιασμός στον Αστέρα Αμαλιάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2023-2024

από Maria Petroutsa

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο αγιασμός στον Αστέρα Αμαλιάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2023- 2024. Ο αγιασμός τελέστηκε στο Αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας  όπου και βρίσκονται τα γραφεία του Αστέρα.

Παίκτες του Αστέρα, μικροί επίδοξοι ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους έδωσαν το παρόν μαζί με το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Αστέρα και την Πρόεδρο Άννα Κορτέση.

Παρά την συννεφιά και τις μικρές φθινοπωρινές σταγόνες  ο αγιασμός ξεκίνησε με έναν μικρό χαιρετισμό από την Πρόεδρο Άννα Κορτέση. Ευχαρίστησε όλους τους παίκτες , μικρούς και μεγάλους που ήταν εκεί καθώς και τους γονείς και φίλαθλους του Αστέρα που με περηφάνια ήρθαν να τιμήσουν την ομάδα τους. Η κ. Κορτέση έδωσε υπόσχεση ότι θα βάλει τα δυνατά της να φτάσει την ομάδα στην παλιά της αίγλη με την βοήθεια φυσικά του επικεφαλή της ομάδας Ανδρέα Παπαδάκου.

Σύντομα κατέφθασε και ο Ανδρέας Παπαδάκος και με σεβασμό τελέστηκε ο αγιασμός. Ο ιερέας φρόντισε να αγιάσει τους επικεφαλής και τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή ευλογημένη αρχή.

Στην συνέχεια ο Αντρέας Παπαδάκος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό σε όλους και κατευθείαν πήγε να χαιρετίσει από κοντά τους μικρούς του φίλους . Μαζί του βρέθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του Αστέρα καθώς και συνεργάτες του κ. Παπαδάκου. Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία της αδερφής του Ανδρέα Παπαδάκου που ταξίδεψε από τον Καναδά για να είναι δίπλα στον αδερφό της καθώς υποστηρίζει κάθε του βήμα.

Ανάμεσα στους φίλαθλους του Αστέρα ήταν φίλοι και υποψήφιοι του Ανδρέα Παπαδάκου με την Παράταξη του Ήλιδα 36 που ήρθαν επίσης να στηρίξουν τον κ. Παπαδάκο, καθώς βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του λόγω των επικείμενων εκλογών.

Από το Μαντάτο δίνουμε τις καλύτερες ευχές για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00