Αρχική » Έργα οδοποιίας στην Κοινότητα Κοσκινά

Έργα οδοποιίας στην Κοινότητα Κοσκινά

από Maria Petroutsa



Έργα οδοποιίας στην Κοινότητα Κοσκινά

-Υπέγραψε τη σύμβαση ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος

Σημαντικά έργα οδοποιίας ξεκινούν άμεσα από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην Κοινότητα Κοσκινά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διάφορα προβλήματα βατότητας στους δρόμους του οικισμού.

Συγκεκριμένα υπογράφηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου και του αναδόχου εργολάβου κ. Θεόδωρου Λώλου η σύμβαση που αφορά σε έργα ασφαλτοστρώσεων – τσιμεντοστρώσεων, προϋπολογισμού 32.000 ευρώ. Παρών κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοσκινά κ. Αντώνης Αποστολόπουλος.

Ο κ. Γεωργιόπουλος, σε δηλώσεις του για το έργο, τόνισε: «Η Κοινότητα Κοσκινά είναι ουσιαστικά η οικιστική συνέχεια της έδρας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα εσωτερικής οδοποιίας στην Κοινότητα Κοσκινά, αξιοποιήσαμε τις για χρόνια ανενεργές χρηματοδοτήσεις ΣΑΤΑ, όπως κάναμε και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου μας. Με την υπογραφή αυτής της σύμβασης ξεκινούν τις επόμενες μέρες τα έργα που τόσο έχουν ανάγκη οι συνδημότες μας στο Κοσκινά. Με τέτοιου είδος παρεμβάσεις, προσπαθούμε να δώσουμε τις απαιτούμενες λύσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας σε κάθε οικισμό του Δήμου μας».

ΦΩΤΟ: simvasi-koskina

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00