Αρχική » Σύνδεση των χωριών Δίβρη,Τσιπιάνα, Αγία Κυριακή, Πανόπουλο με τον Πύργο, με νέο δρομολόγιο του Κ.Τ.Ε.Λ

Σύνδεση των χωριών Δίβρη,Τσιπιάνα, Αγία Κυριακή, Πανόπουλο με τον Πύργο, με νέο δρομολόγιο του Κ.Τ.Ε.Λ

από Maria Petroutsa

Η σύνδεση των χωριών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με τα αστικά κέντρα, στο επίκεντρο της συνάντησης του διοικητικού συμβουλίου του Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού ΗΛΕΙΑΣ με τον Δήμαρχο κ. Παναγιωτόπουλο.

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ηλείας είχε την Πέμπτη 7 Μαρτίου ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, στο Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσουν για την επείγουσα και αναγκαία σύνδεση των χωριών του Δήμου με τα αστικά κέντρα. Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν εκτός του Δημάρχου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Ηλείας κ. Αριστοτέλης Οικονομόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Καρασκούτης και τα Μέλη κ.κ. Δημήτρης Γρηγορόπουλος και Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να τεθεί άμεσα σε ισχύ από την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 δρομολόγιο που θα ξεκινά από την Δίβρη (Λαμπεία) στις 08:15 και θα περνά από τα χωριά Τσίπιανα στις 08:35, Αγία Κυριακή στις 08:40, Πανόπουλο στις 08:50 και θα καταλήγει στον Πύργο. Η Τετάρτη επιλέχτηκε ως ημέρα σημαντική για τις μετακινήσεις των κατοίκων του Δήμου, καθώς διεξάγεται η Λαϊκή Αγορά στην πρωτεύουσα.

Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο αυτό θα λειτουργήσει πιλοτικά για δύο μήνες, ώστε να εξεταστεί αν πράγματι υπάρχει ζήτηση και διευκολύνει τους πολίτες, ώστε τελικά να οριστικοποιηθεί η ένταξή στα δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ.

Εκτός του θέματος αυτού, τα Μέλη του Δ.Σ. και ο Δήμαρχος συζήτησαν για την έλλειψη σύγχρονων στάσεων μέσα στην πόλη, καθώς δημιουργεί προβλήματα στους πολίτες που αναμένουν την άφιξη των λεωφορείων, χωρίς στέγαστρο και πρόσβαση σε πληροφορίες για ενδεχόμενες έκτακτες αλλαγές των δρομολογίων. Ένα πρόβλημα, ωστόσο, που και οι δύο πλευρές θα εργαστούν από κοινού να επιλύσουν το συντομότερο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00