Αρχική » Σχολή γονέων απο το κέντρο κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης

Σχολή γονέων απο το κέντρο κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης

από Maria Petroutsa

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης , σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Λεχαινών πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση σχολής γονέων στις 24/01/2024.
Η σχολή γονέων εκπαιδεύει τους γονείς ώστε να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στον σύνθετο και απαιτητικό ρόλο τους, με τελικό στόχο να βελτιώσουν την επικοινωνία στην οικογένεια τους.
Οι γονείς αποκτούν δεξιότητες, για να μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του κοινωνικού και σχολικού περιβάλλοντος
Η σχολή γονέων είναι μια ομάδα γονέων με δυναμική που μέσα από την βιωματική αλληλεπίδραση λειτουργεί ως ασφαλές και υποστηρικτικό μέσο για τους γονείς.
Οι συναντήσεις θα γίνονται δυο φορές το μήνα στο Γυμνάσιο Λεχαινών.
Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του γυμνασίου Λεχαινών κυρία Σπυροπούλου Παναγιώτα για την πρωτοβουλία την πρόσκλησή και στήριξη της συγκεκριμένης δράσης.
Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να απευθυνθούν στην Διεύθυνση του Γυμνασίου Λεχαινών και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Τον συντονισμό των συναντήσεων έχει η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Γεωργιοπούλου Κατερίνα, ενώ συνολικά η δράση πραγματοποιείται με την στήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κυρίας Γεωργίας Κακαλέτρη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00