Αρχική » Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: «Προτεραιότητα στη δυναμική, συνεχή, διάφανη και διαδραστική επικοινωνία με τους δημότες»

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: «Προτεραιότητα στη δυναμική, συνεχή, διάφανη και διαδραστική επικοινωνία με τους δημότες»

από Maria Petroutsa

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνολογία και με σκοπό τη διαδραστική επικοινωνία με τους πολίτες, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του επίσημου καναλιού του Δήμου στην εφαρμογή Viber.
Πρόκειται για τον πρώτο δήμο στην Ηλεία που το εφαρμόζει ήδη από τις αρχές του μήνα και ενισχύει τη διαφανή επικοινωνία, στοχεύοντας παράλληλα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με τις εξαιρετικές υπηρεσίες που θα τους προσφέρονται.
Με τη λειτουργία καναλιού στο Viber η Αρχαία Ολυμπία στοχεύει στη δημιουργία μιας κοινότητας ευημερίας για όλους, χωρίς αποκλεισμούς.


«Βάζουμε σε προτεραιότητα μόλις λίγες ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων μας, την ακλόνητη δέσμευσή μας να χτίσουμε μία δυναμική και ειλικρινή σχέση με τους δημότες. Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε το επίσημο κανάλι του Δήμου μας στο Viber και καλούμε όλους τους δημότες, αλλά και όσους αγαπούν τον τόπο μας να γίνουν μέλη. Μαζί, ας μεταμορφώσουμε την Αρχαία Ολυμπία και τις Κοινότητές μας σε έναν ζωντανό, χαρούμενο και εξωστρεφή δήμο με τη διεθνή αναγνώριση που του αξίζει και σε αυτή την προσπάθεια σας χρειαζόμαστε όλους, γιατί Μαζί μπορούμε περισσότερα, Μαζί μπορούμε καλύτερα», δήλωσε ο Δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος.

Μέσω του καναλιού στο Viber, θα μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα κι εύκολα τα νέα του δήμου, ενημερώσεις για τα έργα, τις αποφάσεις, τις λειτουργίες και άλλες υπηρεσίες που προσφέρει ο δήμος, με βήμα σε όλες τις παρατάξεις και όλους τους πολίτες. Επιπλέον, στο κανάλι θα μοιράζονται πολύτιμες πληροφορίες και ανακοινώσεις με στόχο την απλοποίηση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και πλούσιο υλικό και ζωντανές συνδέσεις από τις δραστηριότητες του Δημάρχου και όλων των Δημοτικών Συμβούλων, ομάδων, συλλόγων, φορέων κ.ά.
Επιπλέον, οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν απευθείας με τον δήμο στέλνοντας κάθε Τετάρτη από τις 10:00π.μ -12:00μ.μ τα δικά τους μηνύματα, σχόλια, ιδέες ή και επισημάνσεις απευθείας στο κανάλι.

Κατεβάστε την εφαρμογή Viber σήμερα και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αναζητώντας «Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας» στο πεδίο αναζήτησης του Viber ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://invite.viber.com/?g2=AQAewcy%2B3K5sOVI6nJSniKti9ETfziHbYOlksXm4w7ioGXi6bx3ZxwUFvRfk6ikH&lang=el

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00